Panica la metrou - o stire razleata de importanta mult prea mare...

O capitala europeana. Asa-zisa metropola. La 5 fara un sfert, cu mici variatii in functie de cantitatea de cafea ingerata dimineata de conductori, metroul apare sprinten in statie. Primul. Doar vreo cativa cersetori care isi petrec noaptea pe scaunele de plastic rosu admira botul trenului. "Atentie, se inchid usile!". Vreo cateva ore mai tarziu, statia e deja neincapatoare.

"Nu stiu daca ati observat, dar eu, de obicei cand merg cu metroul sunt adormita. Se intampla ceva. Ma gandeam ca poate sufar de vreo forma ciudata de claustrofobie", zice o don'soara imbracata in rosu zambind la camera de luat vederi (din pacate nu pot sa divulg numele televiziunii. Oricum, nu e de pe la noi), in timp ce medicii incearca sa ii ofere primul-ajutor. De ce, nu inteleg prea bine. Poate o fi ceva legat de aparitia "pe sticla". In fine.

Asta e introducerea si un citat dintr-o stire prezentata la un buletin de maxima audienta.

Ce s-a intamplat de fapt?

"Mafia" (care, in acest caz e egala cu statul) a gasit o metoda inovativa de a controla populatia si astazi cineva a facut o greseala. Dupa ce florul din apa nu mai era de ajuns pentru a-i "imobiliza" pe oameni, a inceput sa elibereze niste gaze in statiile de metrou. Oamenii se blegeau, miscarile deveneau mai lente, uitau sa se revolte, gandeau simplu. Ieri, insa, un personaj neatent a dat drumul la o cantitate mai mare de gaz (a carui origine nu se stie inca... Oare?!) si oamenii au cazut pur si simplu din picioare.

Ma intreb daca nu cumva o sa fie uitat mult prea repede incidentul. DOCUMENT CLASAT

Comments

Matei said…
imi place noua poza de la profile. blavo :)
Tzuni said…
Da, ai si tu dreptate. Fluor e, nu flor. Asta se intampla si multe altele cand scrii ntre un articol, un dtp si o corectura
Matei said…
stai calma,spor la lucru. :D

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

Sandy Belle :)

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii