Posts

Showing posts from March 14, 2010

Dogs. Wagging their tails... for nothing

Image
Am ajuns la trista concluzie ca de vreo cativa ani barbatii nu s-au efeminiat ci au disparut de tot. Au inceput, de fapt, sa semene cu niste caini.
Exemple... cainii fac pipi pe rotile masinilor, pe stalpi sau pe garduri pentru a-si marca teritoriul cu toate ca masina, stalpul sau gardul respectiv nu le apartine si nici nu le va apartine vreodata.
Pe de alta parte, mai sunt precum niste caini pentru ca le tragi un sut in fund si tot ei vin schelalaind inapoi sa se gudure pe langa tine in speranta ca vor primi un os. Desi, nu il vor primi vreodata. Doar ca ei nu pot sa priceapa.
Pe de alta parte, sunt asa de creduli si de usor de dus de nas incat, daca intr-o zi le dai un os devin brusc cei mai buni prieteni ai tai si usor dependenti de tine.

Daca recent haita de patrupede adunate de pe la toate colturile ma scotea din minti de nervi, nestiind cum sa le alung, acum ma plictiseste. Cand o sa ajunga pe scara evolutiei din nou la stadiul de barbati, sa ma trezeasca si pe mine cineva... Pana a…