Posts

Showing posts from November 6, 2007

Mama lor de italieni si sinonimia roman-rrom

Romania - Italia / Romania-a Italia / Romania - Italia...

A explodad vulcanul si ploua cu acuzatii, rromii se revarsa in grupuri grupulete spre granitele tarii.
Faza faina e ca am inceput sa macelarim italienii si pe plaiuri romanesti, nu doar acolo la ei in tara. Luni un macaronar dintr-asta a fost impuscat in cap in Arad, in timpul unei "partide legale de vanatoare". Legala... Aham.

Ok. Sa analizam.
- a fost impusccat in cap dupa ce a iesit de la locul unde trebuia sa stea la panda si s-a ascuns in tufis iar un alt vanator l-a confundat cu o vulpe sau alt animal mic si a tras.
Fie. Ideea e ca a fost impuscat cu un glont. Daca vanatoarea era legala adica ar fi impuscat fazani sau vulpi sau iepuri, nu ar fi avut gloante. Ar fi folosit alice. Iar alicele alea, cand nenea vanatoru' roman, a tras cu ele s-ar fi imprastiat peste tot si l-ar fi ciuruit pe saracul italian. Ma rog, oricum ar fi murit. Tot aia e.
Dar, daca faza asta e ascunsa si ei nu erau la vanatoare legala ci …

Lasam putin garda jos. Biletzele...

Am primit, ca in fiecare saptamana, niste reviste. Ok. De data asta nu le-am aruncat direct la cos. Am mers la pagina 32 si am facut 2 teste. Fiecare cu cate 6 intrebari, raspunsuri A, B si C. La primul am avut 2 - A, 2 - B si 2 - C. La cel de-al doilea 3 - A si 3 - C. Am zis ca ma las de meserie.

Maine-i ziua lui Tomi. De fapt, azi deja. Si a venit prietena lui tocmai din Viena. Si-mi place. Dar tu, tot ungur ramai. :P

O don'soara mi-a dat sa citesc o scrisoare de prietenul ei din liceu. Si era asa... de liceu. Scrisorile mele din liceu nu sunt asa. Daca erau asa i-as fi dat cu flit individului respectiv. Oricum, scrisoare-i faina, asa inocenta si pierduta in timp si totusi vie. Si-i fain cand te gandesti ca el credea ce scria si ea credea ce citea si nu e trist, e vorba de momente, cum mai spuneam. Si-i vorba de idee. Si-o sa caut si eu scrisorile mele putin mai duse, putin mai dark side romance si ma apuc sa le citesc, cele care mi-au mai ramas... Pe unde or fi inca nu stiu dar o…