Posts

Showing posts from October 31, 2010

Ce aflam de la CNN despre Dracula si al lui castel

Image
Din nou, pentru ca e Halloween-ul, pana si CNN-ul s-a creepy-izat. Intr-un material mai spre blogging asa, un nene povesteste cat de greu, imposibil si cvasiinutil e sa vizitezi Castelul de la Bran.

Ori o fi fost el dus cu zaharelul ori a uitat, dar spune cum a ajuns de la Brasov pana la Bran, cu greu, in trei ore. O fi incurcat Brasovul cu Bucurestiul?


Mai mult, din text si din comentarii - ba chiar e unul pus de un roman - se tot spune ca totul e o ruina. Nu e lux, nu e un loc comfy, dar nici ruina nu e. Si the view e foarte faina.

Ce m-a distrat super mult e un comment al unui tip care ii sfatuieste pe posibilii vizitatori sa nu mearga acolo, ca sa nu fie mancat de vampiri, care pare-se ca sunt reali. "I would NOT go there! Vampirs have been recorded in history for centuries.Some people in certain Europian countries take this very seriously, I have studied about this a bit, even read an explanation that scientifically, it's a recorded rare genetic disease where the patient…

De Halloween - Cimitirul Stull din Kansas

Ca tot este Halloween-ul, sa vorbim despre... morti :) Sau, fie, despre ciudatenii creepy. Spre exemplu, cimitirul Stull care are tot ce-i trebuie. In primul rand e un cimitir, ba chiar unul parasit. Apoi, e considerat a fi unul dintre cele mai bantuite locuir de pe Pamant si chiar una dintre cele sapte porti care duc spre iad. Aici se întâmplă lucruri ciudate, se aud zgomote înfiorătoare şi se crede că însuşi Satana vizitează cimitirul, o dată sau de două ori pe an, deoarece aici ar fi îngropat fiul lui, care e pe jumătate om şi mama acestuia. Mai mult, se zice că în 1995, când Papa Ioan Paul al II-lea a vizitat SUA a cerut ca avionul lui să nu treacă pe deasupra acestui loc, pentru că este o zonă necurată.Mai multe cimitire, mai... dragute aici.

Mananca, roaga-te, iubeste... Eat. Pray. Love

Eat.Pray.Love. - unii spuneau ca e wow, ca au plans sau mai stiu eu ce, altii ca e ok, dar slabut. Cum a aparut in format dvdrip l-am download si eu si... am vazut vreo 45 de minute din el, după care am zis ca nu are sens sa-mi mai pierd timpul.


Nu ca ar fi un film slabut. Doar ca e plictisitor si prea lent. Are pasaje faine. Dar ideea e alta. Cartea probabil este senzationala. Sau are pasaje senzationale, pentru ca ideea din spatele fimlului, conceptiile si gandurile personajului principal (Julia Roberts) sunt de-a dreptul lovely. Dar atat. Cuvinte, idei, ganduri. Motiv pentru care la Humanitas se gaseste cartea Mananca, roaga-te, iubeste si am vrut sa mi-o comand ieri... dar tare mi-a ca in urma traducerii multe s-au pierdut. O solutie ar fi sa mi-o iau de pe net asa cum e ea, Eat.Pray.Love (parca si titlul e mai ok in engl), scrisa de Elizabeth Gilbert.


"Here's what he doesn't know yet: I disappear into the person I love. I am the permeable membrane. If I love you, you c…

Funny. Marketing. Advertising

Image