Posts

Showing posts from April 23, 2010

La gente esta muy gentil... otra vez

Image
Se intampla din nou. Trecand peste faptul ca azi-dimineata la 7 cand am plecat spre serviciu era frig si mi-am luat cizme si o bluza cu manaca lunga plus geaca din dotare, cand am venit acum spre casa era foarte cald si pe langa mine zburdau copii in tricouri si pantaloni scurti. Si ma gandeam "wtf?!" Dar lasa ca maine se anunta nori, asa ca buh-bye sun! :-)

Asa, ziceam de "se intampla din nou". In drum spre casa ma opresc sa fac diverse cumparaturi si toata lumea, iar, super draguta, ca si atunciMi-am luat o amarata legatura de marar si tipa aia sa-mi dea repede punga si sa mi-l aleaga sa fie bun.La ridichi, la fel - "sa va dau unele mai frumoase" La ceapa si usturoi verde, la fel "de care doriti?" / "mai subtiri", zic eu. "sa vad ce am mai in spate. astea sunt bune?"La oua daca nu mi le-a ales si apoi mi-a dat o punga mare in care sa pun pungutele mici cu legume plus ouale. Si intreb cat e punga - stiind ca nu e gratis - …

Hubble face 20 de ani :-)

Image
Telescopul Hubble împlineşte mâine 20 de ani, which is great pentru că multe lucruri şi oameni care-mi plac au "zilele de naştere" în perioada asta :-)

Cu ocazia aniversării celor două decenii, Hubble ne face şi un cadou: o imagine de-a dreptul spectaculoasă, cu nebuloasa Carina, care se află la 7500 de ani lumină distanţă de Soare.


Dacă vreţi să citiţi mai multe despre Hubble, intraţi pe site-ul lui. Ca să nu mai vorbesc de imaginile astea care-ţi taie respiraţia :-) si pe care le puteti admira tot pe site-ul lui Hubble :-)

Radio friendly piece of s##t

ViaDragos, care nu se grabeste sa soseasca in redactie sa-mi cumpere tigari :( . A.... si imi place tricoul "Expensive T-Shirt". O sa-mi fac si eu unul similar, dar si mai si :D

Magnum Gold - Trailer