Posts

Showing posts from April 10, 2008

Fideli vs infideli

Image
Cum iti poti da seama daca bunatatea pe care-ai agatat-o e in cautare de o simpla aventura sau vrea o relatie serioasa? Sau cum stii daca tipul ala simpatic care-ti face cu ochiul e de felul lui fidel sau ii fug ochii dupa toate... fustele? Cercetatorii de la universitatea britanica de la Durham au gasit raspunsul: aceste trasaturi se citesc in fizionomia fetei.
O expresie dura, nasul mare, maxilare proeminente si ochi mici. Oarecum macho. O fi, dar pe de alta parte, pare-se ca e si portretul infidelului. In general, barbatii care se incadreaza in aceasta descriere nu sunt in cautarea unei relatii stabile, iar daca se casatoresc isi inseala sotiile. Dintre celebritati, modelul infidelului e Bruce Willis, iar cel al fidelului, Leonardo di Caprio, care are trasaturi fine, feminine chiar, sugerand blandete si caldura.
De partea cealalta, femeile cu ochii mari, pometii obrajilor proeminenti si barbia ascutita, prefera aventurile de-o noapte si nu le prea tenteaza o relatie serioasa. La acea…