Posts

Showing posts from March 19, 2008

Vai fata! Mi-am tras blog. TE DOARE MINTEA

Andreea Raicu si-a facut blog. Ma rog, site, dar e sub formatul si in ideea unui blog. Am intrat sa vad ce gasesc acolo. Cateva poze, filmulete de pe youtube si niste chestii scrise cu piciorul stang (asta daca neuronii ar avea maini si picioare). Pana una-alta, din site-ul ei te izbeste ca o rafala sanatoasa de vant ideea ca daca ai cur si tzatze nu iti mai cere nimeni coaie. Cum plm vietuieste fatuca asta? Lasand limbajul obscen, parca ma uitam pe jurnalul unei pustoaice fara nici o noima. Si asta nu neaparat din cauza greselilor si a literelor mancate (se intampla in graba, je stie) dar asa... ca idee, ca exprimare, ca tot ce vrei tu. Pana si la punctul imagine sta prost.
O fi vrut fatuca asta sa aiba si ea (pai cum, zau asa, numai el?) blog ca Tudor Chirila (mai are rost sa adaug Vama Veche ca sa stiti cine e?), al ei iubit care scrie impecabil, emotionant si inteligent la el pe blog.

Oripilati-va! Voila!

Andreea Raicu VS Tudor Chirila

Casa cu penis

Ryan Walker, un american pe care sa se casatoareasca a primit un cadou "deosebit" de la prietenii impreuna cu care a baut (se pare peste masura) in cadrul petrecerii burlacilor. Acestia i-au desenat un penis imens pe acoperisul casei, lucru care a fost descoperit de o echipa de filmare ce se plimba cu elicopterul prin zona.