Posts

Showing posts from November 14, 2009

Incredibil!

Image
Se intampla la mine in bloc, unde avem paznic. Si chiar si asa, cum sa furi contragreutatile liftului? Come on!!!!!

Apropo de paznic. Am mai scris despre el, cum dormea asta vara pe jos, langa usa de la intrare si cand ma intorceam noaptea din redactie se enerva ca il trezesc.

Asa si acum, s-a enrvat, la fel, desi dormea cu capul pe birou. Ok. Era aproape 1 noaptea. Dar e vineri, puteam sa vin din bar, nu de la munca. Tot aia era. Ce-l doare pe el cand vin eu? A... il trezesc. Pai si el e angajat sa doarma? Sau, ok, doarme, dar e angajat sa stea acolo. Sa se trezeasca si apoi sa se culce la loc. Bine macar ca la parter, in scara, mirosea ingrozitor de la ghena. Somn usor, nenea paznic :))

Iri o iubeste pe Monica

Cum altfel sa fie asa mascarici? Mai dvrm era un tv din redactie dat pe postul de tv pe care ruleaza Dansez pt Tine si in timp ce dansea Monica il aratau uneori si pe Irinel cu un banner in mana "voteaz-o pe Monica" sau ceva de genul . Si tine bannerul ala in mana asa, ca un copil, avea un zambet oarecum tamp pe fata si era extraordinar de penibil.
Cum altfel sa apari in halul ala, sa ai expresia aia pe figura, daca nu o iubesti pe femeia aia incat ajungi sa te pui intr-o ipostaza asa de penibila? Jeez. A little bit shking. I feel a nightmare coming 2nite.

Pacat ca n-am o poza, dar sigur o sa apara pe undeva inregsitrarea si pun un pritnscreen. Yayks!!!