Posts

Showing posts from April 29, 2010

Colbie Caillat

Radu- care a contribuit la multele cadouri primite de la colegi cu cd-ul cu Colbie Caillat si-mi place :) - a zis ca asta, Bubbly, e cea mai faina melodie. Mie-mi place parca Realize. Dar cu cat ascult mai mult Bubbly, cu atat imi place mai mult alegerea lui. So... le pun pe amandoua :)
Roller coaster

I'm kind of sleepy, I'm kind of here, I'm kind of mazed, I'm kind of sad, I'm kind of happy, I'm kind of waiting, I'm kind of silent.

Mi-a placut ziua de ieri, in mod ciudat pentru ca ma gandeam ca o sa fie un fiasco - asa ca in fiecare an sa nu am chef de nimeni si nimic - si nu ca nu ar fi fost, dar a fost un fiasco asa brightening si-am trecut printr-o mie de stari si idei pana am reusit sa ma asez asa. Beau niste vitamine efervescente acum pentru ca am chef de suc si n-am suc iar de la atata ceai am observat ca mi se coloreaza dintii :(( si ma gandeam ca asa ma simt si eu uneori, ca o furtuna intr-un pahar, cum fac vitaminele astea pana cand ajung sa se topeasca de tot si sa ramana cool and clear.

It's such a ride. Indoteauna mi-au placut toate masinariile alea din parcurile de distractii. M-as da mereu in ele si uneori, viata asta asa pare. High and low, safe and dangerous, fast and slow, upside down and then in just a second, straight up. Si-mi pa…