Posts

Showing posts from February 2, 2008

Dirtflakes

Daca in loc sa ploua din cer, ar ploua de pe Pamant, poate stropii ar fi facuti din noroi. Sau am avea fulgi de pamant. Granule de mizerie care ne-ar acoperi. S-ar aseza in mormane diforme si inegale pe acoperisurile caselor, pe crestetele copiilor care-ar iesi uimiti afara sa se bata cu bulgari de pamant, exersand pumnii de tarana aruncati peste sicrie, in gropile din cimitir. Orasele ar fi negre, maronii, rosiatice. Cernoziomuri levigate, soluri brune si cenusii, spodosoluri... prelingandu-se ca niste stropi de tempera pe o panza inclinata la 70 de grade. Amestecandu-se, dand nastere unor alte culori gretoase si murdare.
Si daca din noul concept de cer ar cadea fulgi de pamant, atunci norii ar fi si ei, la randul lor, ca niste mici insule din care s-ar vedea atarnand radacini de diversi copaci, care-atunci cand insula-nor s-ar dezintegra complet si-ar cadea sub forma de precipitatii pe Pamant, ar ramane sa pluteasca asa... aiurea, in deriva, pana cand radacinile lor insetate s-ar int…

Iceeeeee

Image
Daca va place gheata si daca va enerveaza cei care au tentatia sa guste din bauturile voastre si sa isi lase in pahar toti germenii si microbii, puneti-va proteza in pahar.

Cei de la OhGizmo! au inventat proteza de gheata sau gheata proteza sau cum vreti sa-i ziceti. Ma rog, "Zambete Inghetate" daca ar fi sa ne luam exact dupa ei.