Posts

Showing posts from March 27, 2007

NU

Stii cum e sa te certi in zece mii de directii, sa faci pe plac in zece mii de directii, sa iti alungeasca cineva timpul in zece mii de directii, sa mergi spre zece mii de lucruri si in final sa fumezi zece mii de tigari?
Stiu cum e. Si poarta numele de marti, 27.03.
Am zis ca nu mai impac pe toata lumea, doar pe mine pentru ca altfel nu are sens. Si azi toata lumea avea cate ceva de impartasit, de ascuns, de mintit, de prefacut, de... Si-mi tot repet ca-i ok sa fii calm, sa fii bun (da, asa e, prost!), sa ai rabdare, sa intelegi, sa ajuti, sa... Stii ce? Pe moment m-am saturat sa am rabdare, sa astept, sa ascult, sa tac si mai ales sa te las pe tine sa intrii primul pe usa pentru ca asa e corect si bine si...
Uite ca nu o sa va mai ignor pentru ca vad ca o fac degeaba o sa-mi vars toate cuvintele si virgulele si spatiile pe voi. Pana la urma, asta cautati, un raspuns. Pe care vi l-am zis, dar poate nu am fost exacta, pe gustul vostru, poate erau caractere necunoscute de voi sau poate p…

Timp la purtator

Image
Pentru ca am o adevarata obsesie pentru ceasuri si pentru ca de vreo 4 luni nu mai port ceas, tocmai pentru ca pretentiile mele se ridica peste ce vad si uneori peste ce-mi permite buzunarul, am descoperit o chestie faina.

Ce ziceau unii ca nu are rost sa te apuci sa reinventezi roata? Yeah, right! Ba bine ca s-a reinventat ceasul.

Ce vedeti in stanga e un ceas putin mai neobisnuit. Adica nu se misca acele (minutar si secundar) ci orele (cifrele) dupa ace.

How cool is that?

Coffee Art

Daca in ultima vreme beau din cand in cand cafea corelat cu faptul ca nu am avut somn si de vreo 2 ore bantui prin casa/baie/bucatarie... cel putin sa invatz sa fac cafea. (Yeah, right! Desi arata bine rau...)
Enjoy!

Coffee Art - Amazing videos are here