Posts

Showing posts from September 29, 2012

Studiu... sa ii zicem britanic

Image
Potrivit unui nou studiu realizat in mare secret si care s-a desfasurat pe o perioada extrem de indelungata de timp, fiind inceput de egipteni, gasit scris pe peretii unei piramide, descifrat de nemti si ulterior continuat de britanici, "ploaia dauneaza creierului".

Da, asa era un titlu la rtv mai devreme. Studiu, facut probabil de romani, dar pentru ca e (a fost) la moda "studiul realizat de britanici" vom spune ca si asta e, iti dadea in cap cu urmatoarea concluzie, enuntata mai sus.

So, daca ploaia dauneaza creierului, prin faptul ca eu mi-as dori sa ploua la nesfarsit, asa, zi de zi, inseamna ca ,in mod subconstient imi doresc sa devin senila. Bine, eu si toti ceilalti din jurul meu.

:p

A little bit of hate... For all the humans out there

Da, oamenii. Ma conving din ce in ce mai des, mai mult, mai tare, mai la superlativ asa ca e vorba despre oameni. Asta ma deranjeaza pe mine la lume si la viata in general. Oamenii. Daca ar fi o lume in care fiecare persoana sa aiba familie si in rest un cerc de prieteni-roboti, colegi de munca - roboti samd ar fi totul great. Imposibil de imaginat, de altfel, pentru ca toti oamenii astia ar trebui sa faca intr-un fel sau altul sa nu interactioneze ever. Doar daca ar face parte din aceeasi familie. Si... Ma rog, sunt multe si-uri, ideea fiind in sinea ei una cat se poate de idioata prin caracterul irealizabil... Dar tare bine ar fi.

Si te intrebi uneori la ce plm are sens sa zici - wow, cutarescu e semi-genial asa, dar ce caracter de doi bani are! - Sau, invers - vai, bunatatea din lume, dar ce sarac cu duhul e - . In fine, mi s-a pus o mare pata si mi-e ciuda pe mine ca nu m-am ridicat sa plec. Sau, ca m-am asezat in primul rand, in loc sa plec si atat cand am avut parte de o mare su…