Posts

Showing posts from July 31, 2008

Pierderea timpului poate cauza moarte

Cercetatorii americani iar se plictisesc... Au ajuns astfel la concluzia ca pierderea timpului e fatala. Nu. N-a murit niciunul dintre ei. Au aflat asta cercetand, ca doar sunt cercetatori. Daca stau sa ma gandesc bine au maaaare dreptate. Pai nu tocmai de-asta mori? Ca ti se pierde timpul? Ca se duce tot? Eh, of course ca ei se refereau la derularea unor activitati fara sens, cum ar fi navigarea pe internet. In fine. Ei zic asa. Daca raspunzi afirmativ la cat mai multe din cele 5 (LOL) intrebari esti pe moarte.
1. Luaţi greu decizii?
2. Întârziaţi de cele mai multe ori la întâlniri?
3. Faceţi cumpărături doar atunci când frigiderul e gol?
4. Plătiţi facturile în ultimul minut sau după data scadentă?
5. Sunteţi bun la a inventa scuze?

Acum, ce sa faca si ei?! Studii aiurea, tocmai ca sa nu piarda timpul. Orice numai ca sa nu piarda timpul. Ca doar de-aia-s cercetatori.

Rrom vs tigan

Nu avem voie sa folosim cuvantul ”tigan” in materiale. O fi jignitor sau cine stie cum. Anyway. Se foloseseste rrom. Faza dura e alta. Suna azi un nene ca a vaut rrom si nu tigan intr-un text si o ia la rost pe colega mea care scrisese materialul. ”Care rromi domnisoara? Asta e un cuvant inventat de Iliescu dupa Revolutie! Ce, cartea se cheama Rromaniada sau Tiganiada?” SUPER TARE. Parerea mea.