Posts

Showing posts from April 15, 2010

Fitze!!!

Fite, fite, fite. Idei copiate asa. Ma rog, we all do it. Totusi, come on!!!!

Am auzit de ceva vreme lume care saluta, multumeste si zice deees "Ti pup!". Come on! Initial am zis ca-s moldoveni - pentru ca la o tipa din zona aia auzisem. Apoi, aud la Titi din Sibiu si well, de atunci cam la toata lumea.
Acum a aparut si varianta lunga: Ti puuuuup! Ok, fun, fun - mie nu mi se pare oricum - dar si daca e fun, de unde a mai aparut si chestia asta? E la moda, e cool, e marfa, e... o fitza de limbaj and I don't like it! So no more "ti pup" 4 me. PLIZ!

Drepturi de autor pentru oameni din popor sau... topor?

Drepturile de autor au devenit asa de pretutindeni si oricum, ca si ceata. Si mie-mi place ceata. Si drepturile de autor, ca doar de-acolo imi iau banii.

Si ziceam ca sunt asa peste tot si pentru toata lumea, incat ma intreb cum ar fi sa fie platita toata lumea cu drepturi de autor. Spre exemplu, femeile de serviciu sa aiba drepturi de autor pentru ca fiecare are modul ei propriu, personal si unic de a sterge veceuri, podele si oglinzi.
Vanzatoarele de paine sa aiba si ele pentru modul in care, fiecare, foloseste mainile si mai murdare pentru a-si lasa bacteriile pe paine. Una se sterge la nas si apoi iti da o chifla, alta se scarpina in ureche si iti intinde zambind acru un baton cu mac, iar alta isi curata guma lipita pe talpa si apoi te intreaba: "neagra?" Si tu sa nu stii daca se refera la jegosenia ei de mana sau la paine.
Portarii de la blocuri sa fie platiti cu drepturi de autor pentru modul cat mai urat in care se uita la tine cand tu vii acasa la 1 noaptea de la mun…