Posts

Showing posts from February 28, 2007

Smoking free zone

Well, am poposit in Mall (Plaza)... la o chestie de baut (nu stiam ce o sa fie si a fost un Vanilla Frappe pana la urma) si...STUPOARE! Nu se mai fumeaza in Mall. Nu am fost niciodata fan Mall... din contra, insa e mai la indemana si de voie de nevoie trebuie sa mai trec pe-acolo. In fine. Sa continuam: STUPOARE. La NessCafe unde imi place mie...afise peste tot:"In aceasta unitate nu se fumeaza". Jesus! UNITATE! ->comunism... sau o fi unitate militara. Da, da, stiu ce e insa... NU se mai fumeaza! Bun... sus unde se mananca... NU se fumeaza. La diversele cafenele... cateva mese pentru fumatori si o gramada pentru NEfumatori. Evident ca primele se ocupa... primele.


Anyway... e buna ideea insa atunci cand ai chef de sporovait cu cineva la o TIGARA ti se taie tot cheful. Si e nasol sa ti se taie cheful. Dar, unii au noroc de mese pentru fumatori.Altii insa...
Anyway, acum am motive sa zic NU merg in Mall. M-am scos :p

Instigare la cultura

Cine suntem noi ?
- ce nu sunt ei...
Asa se prezintaAndrei Ruse, Mirela Neculcea, Sorin DespoT si Mihai Tita administratorii blogului cultural SKETCHE

La intrebarea De ce? au raspuns cam asa: "pentru ca ne-am saturat de birocratia si uneori mizeria culturala propusa de alte site-uri, de regulamente stupide pe care doar unii membri trebuie sa le respecte, de cenzura, pareri critice total nefondate si venind din partea unor persoane pe din-afara ori duse cu pluta."

Uite un mic video de prezentare. Mai multe descoperiti singuri la ei pe blog. (ba nu, la ei pe SITE-ul LITERAR)The Hole - video powered by Metacafe

Mouse "3D"

Mouse-ul „simte” cand e rotit si transmite datele la PC sub forma de informatii tip scroll (scroll data). Un mouse normal e cam pierdut in spatiu, are nevoie sa stea „in sus” pentru a... sta in sus. In schimb 3Style mouse-ul poate fi rotit dupa placul inimii pentru ca stie unde si in ce directie se afla. Din cauza asta poate fi folosit simultan pentru a controla 3 dimensiuni. A fost creat in special pentru a te ajuta la:
- editare video si audio
- grafica
- pentru controlarea diverselor aplicatii militare si de aviatie (programe de simulare pe PC)
- cam pentru tot ce tine de 3DDar, prea multa vorbarie strica. Uitati aici video-ul


Dreaming my dreams

"Esti violet. Uite, acum cand ai deschis ochii si te-ai uitat la mine erai violet. De obicei, cand esti langa mine ai o nuanta de roz sau verde. Dar acum te vad violet. S-a intamplat ceva? "
"Nu. Mi-e doar somn"
"Mi se pare ca esti cam trista."
"Nu, serios. Mi-e doar Somn. Hai sa plecam de aici."
"Dar te deranjeaza cineva? Zau daca nu imi pari foarte trista acum. Nu am mai avut niciodata senzatia asta de violet."
Ea bea cafea (macar in vis), dintr-un pahar ciudat de plastic, care cica ar fi fost foarte important pentru nu stiu cine si de draga ce era strainilor alora i-l dadusera ei. Cafea dintr-un pahar de plastic si suc.

Conversatia asta a avut loc intr-un mod oarecum telepatic intre un tip si o tipa. Undeva intr-un sat se pare, la un fel de... bar.

Ea eram eu, el era un individ inalt brunet cu ochii albastri. Si "la tara" era undeva "la niste rude de-ale lui". Undeva pe langa Bucuresti. Oameni ciudati si inalti (deci nu…