Posts

Showing posts from September 7, 2007

Girls just wanna have fun!

Da, mai, da! Intotdeauna exista alte optiuni. Sau, ma rog, pentru unii poate nu. Optiuni mai bune din anumite puncte de vedere, mai rele din alte punct de vedere... so what. Azi vorbeam cu o colega ca, vineri fiind, putem sa zicem: "Weekend placut!" pt ca avem weekendul liber si maine seara/noapte imi fac de cap. Si-o sa profit de unele chestii pe care le-am lasat deoparte zicand ca vreau sa imi murdaresc singura mainile. Ei, de acum incolo o sa mai folosesc si din perechile de manusi oferite de unii altii. Mi-am demonstrat mie si altora anumite chestii, si acum o sa incep sa iau din ce-i al meu. Si zica lumea ce-o zice. Pana la urma, sangele apa nu se face! O sa incerc, putin, sa fiu fata lu' tata si-a lu' mama. Poate am obosit, si poate m-au enervat putin anumite chestii. Astept seara de maine sa put on a happy face and let myself leak with the flow! :)

Light my fire

Image
Vorbeam cu un coleg zilele trecute despre brichete si una-alta, fara importanta, si mi-a zis ceva de genul ca daca vine cu o bricheta care vibreaza la serviciu, am curajul sa imi aprind tigara cu ea. Eu "bineinteles", nestiind si ... forma brichetei. Ei, dragilor, e sub forma de... penis. Si a scos-o din buzunar (mama ce bolnav suna asta) azi cand eram la tigara. Nu e chiar ca aceasta din imagine, dar tot pe-acolo. Adica e si mai... Si ca tot a venit vorba, amintindu-mi inca un punct al discutiei cu acelasi coleg, voila C. - cautand pe net o poza cu o... bricheta, am gasit-o pe un site cu un titlu dragutz foc "Unusual gay lighters". Ce zici, o mai aduci la serviciu?

Intru vesnica zidire

I-asa de frig afara ca pentru cateva momente, in timp ce fumam pe fuga, am avut impresia ca sunt altundeva. Nu doar ca spatiu. Ca timp. Si daca tot a venit vorba despre timp, nemtii construiesc o piramida... in vreo 20 de ani zic ei ca-i gata sau mai repede daca e vreun razboi si mor toti - o sa va dumiriti de ce -. O priamida normala, cu forma de... piramida, mai mare de aproape 4 ori decat cea a lui Keops din Egipt. Diferenta bolnava... sau nu, e faptul ca fiecare dintre bucatile de... "caramida" care vor forma giganticul edificiu va fi realizata, printre alte materiale, din cenusa... umana. Adik ceea ce ramane din tine dupa ce mori, dc nu o trage fiu-tu pe nas, cum spunea si apoi a negat, Keith Richards de la The Rolling Stones: "L-am tras pe nas si pe tata!". Si fiecare caramida din care, organic si cenusiu, o sa faci parte, va purta inscriptionat numele tau. Sau, ma rog, poate nu al tau. Al celor care doresc sau sunt aruncati pur si simplu in lut . Oare asa o f