Posts

Showing posts from February 13, 2007

Sandy Belle :)

Azi m-am simtit asa... francaise... Parca si gandurile imi zburdau prin cap in limba lui Nerval. Si, voila de ce mi-am amintit (nu ca as fi uitat pentru ca imi amintesc des, dar de data asta am si gasit!) Voila! Don'soara cu codite de mai jos mi-a marcat intr-un fel destinul :). Pentru ca era reporter si eu in cls. I am zis la scoala: " Vreau sa ma fac reporter!". Desi nu stiam ce inseamna :). Mai tarziu insa, am aflat si asa a ramas gandul. Si mi-am amintit pentru ca acum ma simt (sunt) la un fel de rascruce si caut un raspuns. Ce fain si bine ar fi de-as gasi rezolvarea tot intr-un desen animat...

Ballentine's Day

Eh, voila! Pentru ca nu imi plac dulcegariile de genul celei care urmeaza maine, mai ales cand sunt exagerate, am vrut sa vad cine-i vinovat de "Valentine's Day". Da, Sf. Valentin, o sa ziceti voi. Mai, lucrurile nu stau chiar asa. Da, am gasit o legenda conform careia mr. V ar fi fost un nene intemnitat undeva prin Anglia. Si in timpul lungilor zile dincolo de gratii a pus ochii pe fata gardianului. Drept urmare, i-ar fi trimis un biletel ( la noi stau bine la acest capitol Basescu si Tariceanu).
O alta legenda spune ceva de genul ca ar fi fost, prin imperiul Roman o "regina a zeilor si zeitelor" si a "casatoriei" pe care o celebrau ei pe 14.02. Cu o seara inainte de ziua cu pricina, fetele de maritat isi scriau numele pe niste biletele, le puneau intr-o... urna sa zicem, de unde a doua zi baietii... de insurat extrageau cate un biletel. Yacky obicei!
Si, am mai gasit o chestie super tare :D Cica, de Sf Valentin, pe langa scrisorele, floricele, bombon…