Posts

Showing posts from May 18, 2010

The Fray - Say When

O pusese B. pe blogul lui dar nu mai merge :( de cand s-a transferat pe wordpress, asa ca o pun si eu acum... ca sa o pot asculta :D So, melodie furata, ca sa zic asa. Si de vina pentru cateva idei de-ale mele, ca sa zic altfel :)

Sorina ofera sex, contra pantofi, unui metrosexual de Dorobanti

"Ma iubesti doar atunci cand facem sex", spunea ea. "Ma iubesti doar atunci cand iti cumpar pantofi scumpi", spunea el. "Si ce bine arati incaltata cu ei. Goala", adauga el in soapta, in timp ce mainile i se plimbau, in nestire, pe corpul ei inca umed de la dus.


Sorina lucreaza in piata. Vinde fructe. In Dorobanti. Pentru ca sa fie aproape de ei, de baietii cu bani care isi rad parul de pe piept - nu au nevoie de el pentru a fi macho, pentru ca banii sunt mai excitanti decat orice urma de testosteron-. Sorina isi pune in fiecare dimineata fructele in ordine. Nu inainte de a-si aranja sanii in sutienul push-up. Nu, inca nu-si permite o operatie estetica... dar in curand... cine stie?! Asa l-a intalnit pe Daniel, un tip inalt, brunet, cu niste ochi atat de verzi incat ai impresia ca dincolo de oaza lor nu mai exista nimic. I-a vandut niste cirese. Amare. El i-a intins o bancnota de 50 de lei, i-a spus sa pastreze restul si sa foloseasca a doua zi, seara. ca…