Posts

Showing posts from May 9, 2011

Exclusiv, socant, incitant si interzis minorilor! Discutia dintre Printul Charles si Barack Obama

Cu doua luni inainte de nunta
P.C. - Buna, Barack, am nuntă cu fiu-miu, ăla mare, pe 29 aprilie. Sa nu iti faci planuri si sa pregatesti bani, eventual si ceva obiect unicat, sa dea bine in fata presei.
B.O. - Mda... am auzit la stiri acum ceva vreme. Dar s-ar putea sa am ceva treaba. Chestii personale, se apropie campania... Lasa, nu-mi trimite invitatie, daca nu-mi iese pasenta, ma furisez eu prin umbra noptii la chef. Multam totusi ca v-ati gandit la mine. Sa fie intr-un ceas bun, palat cu termopan și copii sanatosi!

La patru zile după nuntă, Charles merge la Obama
P.C. - Păi nu puteai sa zici așa, ca îl omori pe Osama si de asta nu vii la nunta? Ca s-au ofticat ăștia pe la Palat, mi-a sarit lumea in cap ca nu te chem, ca nu vii... Asa ne intelegem noi?
B.O.  - Nu ti-am zis ca mi-era sa nu mi se strice socotelile. Eu sunt mai superstitios asa din fire...
P.C. - Oricum, merci ca ai asteptat pana dupa nunta, ca s-ar fi dus toata atentia si ar fi uitat in vreo 20 de ani toti ce a fost …

William - 1 / Osama - 0

Pai da, ca scrisesem despre news si apoi a venit Osama - am scris si despre el, dar ami aveam ceva comentarii - .
Pai ziceau oamenii Obama 1, Osama 0, aia care nu au scris/zis din greseala ca a murit Obama :) Si ma gandeam ca nu e corect, pentru ca daca scorul e asa, e cam aiurea. Ok, Osama a murit, din nou, dar hai sa derulam meciul si sa zicem SUA - 1, Osama - 10 (mai mult, probabil, ca numai de 9 ori a murit, a mai fost 9/11 samd). Asa ca da, Obama a castigat razboiul, dar luptele au fost multe pierdute. Si cum doar scorul final conteaza, asa-i.

Ca sa fim mai corecti, hai asa spunem William  1, Osama 0, ca doar printul s-a casaorit cu doua zile inainte de moartea lui.