Posts

Showing posts from February 27, 2007

Messenger. Yahoo

Ma uitam la userii care sunt online in lista mea de messenger momentan. In total am 159 dintre care 21 nu stiu cine sunt... Of course, nu sunt toti online acum. De fapt, niciodata nu au fost toti online in acelasi timp.
In fine. E o chestie interesanta, de psihologie sau poate doar copilareasca referitoare la imaginile (avatarurile) pe care le folosesc. Unii nu au niciodata avatar, altii folosesc avatarul de la yahoo iar alti poze. Fie le schimba des, fie au una si buna.
Eu intru in categoria: stare de spirit- avatar (sau poza).
Daca e sa ma uit acum in lista, vad asa
- imagini cu animale: 3 pisici si doi caini. Nu stiu daca-s proprii sau pur si simplu avem de-a face cu niste "animal lovers".
- poze personale: wow! cele mai multe... Ia sa le numar... 17.
- chestii funny (de obicei desene). Avem asa: eu cu Happy Tree Friends, altcineva cu beavis, cineva are o vaca, altcineva o chestie mai... mazgalita.
- mai avem poze... artistice, abstracte.
- multi nu au avatar... doar icon-ul de l…

For the new road I'm taking!

Vreau un inceput… nou. Da, da, e corect inceput nou, va spun eu. Cu idei noi si oameni noi si, mai ales cu o casutza noua (inchiriata… personala o sa mai dureze vreun an si ceva). De abia astept... sa o gasesc intai (coelga mi-am gasit deja). Inceputurile sunt intotdeauna frumoase si nu vad de ce n-ar fi frumoasa si continuarea. Poate oare sa fie o continuare formata mereu din mici inceputuri? Eu zic ca da. Desi ziua de azi e aproape cat se poate de imposibila, I sense a smile :) Yep, and it’s mine!Drept urmare, asta seara o sa ma tund! Nu scurt. Frumos. Si-apoi… nu stiu. Vad eu ce fac. Adica nu o sa mai stau cu mainile in san gandindu-ma daca si cum si ce. Take some action woman! imi zic si-am pornit la drum. Gata. Nu mai inghit problemele nimanui (unii stiu la cine ma refer) si gata cu parerile de rau si mila.A fresh beginning starts today (well, or someday very very soon)
PS: Stie cineva pe... cineva care inchiriaza un apartament cu 2 camere? :D

iPhone vs. Smartphone

Image
Aici gasiti o banda desenata (cu mici erori corectate jos) in care se prezinta discutia dintre doua dispozitive mobile: deja exagerat de controversatul iPhone (da, asa i-a ramas numele pana la urma) si un oarecare smartfon.

Ma rog, nu-i chiar banda desenata... Dar gasiti... ceva