Posts

Showing posts from April 13, 2007

Dulce sadism

Ce s-a mai inventat? Pai, la inceput a fost Dumnezeu. Si Dumnezeu a creat lumea. Apoi, pentru ca era prea liniste s-a gandit sa creeze vecinii!!!

Si Omul, nemultumit de creatia lui Dumnezeu a zis sa creeze Revenge CD.

Un CD, dupa cum ii spune numele, cu cele mai enervante 20 de sunete care or sa se infiga dureros in timpanele vecinilor tai.

I like the idea! :D

Uite ce contine:
01 Drill
02 House Party
03 Orgasm
04 Train
05 Drum
06 Inhuman Screams
07 High Heels
08 Cat in Heat
09 Doors Banging
10 Towering Rage
11 Unhappy Dog
12 Violin Practice
13 Traffic Jam
14 Garbage Truck
15 New Born
16 Phone Ringing
17 Ball Game
18 Pigeons
19 Spring Cleaning
20 Cock-A-Doodle-Doo

Up, down, up, down...

Eyes wide shut... sau wide open? Mai conteaza? Fapt consumat. Imi place chestia asta cu "eh, faptul e deja consumat."
Si mai fain e, atunci cand stii ca planuiesti tu sa faci ceva a little evil si-ti pregatesti scuza. Pentru tine. Nu-mi place sa ofer scuze altora. Stii dinainte ca in minutul urmator, sau, poate peste cateva ore, zile s.a. o sa zici: "eh, why to worry? Why to think about it? Regrets? Neah... Faptul e deja consumat."
Vorbeam despre delimitarea dintre adevar si minciuna, ce trebuie si ce nu trebuie sa spui. Acum parca as vorbi despre delimitarea dintre bine si rau. Care mi se tot schimba, ba mai sus, ba mai jos. Si la un moment dat eyes wide shut si go4it! C-o fi bine, ca n-o fi...
Pana la urma, esti impins de cei din jur, asa... indirect, sa vrei sa te pui in pielea lor putin, chiar daca o sa te doara si nu ti se potriveste sau iti vine ca o manusa sau...sau... Si, te pui. Si apoi stai si te gandesti si analizezi. Pana la urma, eu nu o sa declar vreodat…