Posts

Showing posts from April 21, 2010

Chicks

Image
"Cercetătorii ONU studiază cazul unui cocoş din Italia care a suferit o schimbare de sex după ce toate găinile din coteţul lui au fost mâncate de o vulpe", zice o ştire scrisă de Alinutza.

Ideea e că pintenatul a început să facă ouă, să le clocească ş.a.m.d. Ideea e aşa: s-a transformat din mascul în femelă. Şi nu-mi veniţi cu explicatii de genul - pentru perpetuarea speciei, ca-i bullshit. Ideea e asa: fara femei, totul e in zadar si atunci cand ele ar disparea 4ever, barbatii ar fi transformati, brusc, in femei pentru ca sa nu fie totul in zadar si fara sens. As simple as that!


Cat despre bărbaţi cocosi. Who needs them anyway? Chicks rule the world and you know it! You'd better be one, than have none.

Nita Marian, sau cum s-a castigat la prezidentiale

Nu m-a interest cine si cum castiga alegerile nici cand au fost asa ca nu inteleg pentru ce am visat azi-noapte ce urmeaza sa va spun.

Eram in redactie, era tarziu - 02.28 noaptea si nu, nu inteleg de ce tocmai ora asta -. Era 27 aprilie. Si statusem pana la ora aia pentru ca venise un nene cu sapca, pe la vreo 60 de ani, cu mustata si cu sacou cam ponosit, cu ochelari, cu o plasa plina cu tot felul de hartii. Venise la noi pentru ca sa spuna adevarul care ii mancase ultimele luni.
El era cel care ii ajutase pe cei de la PDL sa castige alegerile prezientiale. Cum? Pai anulase multe voturi PSD, iar pe altele le ascunsese si completase el alte bilete in numele celor ale carora voturi fusesera anulate. Toate cele ascunse si anulate erau, evident, PSD, iar cele completate de el, PDL. Ma rog, PDL la mine in vis uneori era PNL - nici asta nu stui de ce - .
Ideea e ca ne povestise si aratase si acum era asa un fel de - what's next? de parca ar fi venit sfarsitul lumii si ultimele luni ar…

Busy and wet

Busy day azi. Am stat pana pe la 23 fara 10 cu Andreea Balan. E o tipa de treaba, asa foarte sensibilia si finuta. Si slabutza si firava. E foarte vesela si agitata, cum se descrie si ea. Si are niste dansatoare bune. Pozele nu le pot pune acum, ci peste vreo doua saptamani cand fac materialul. Si-or sa fie cateva zeci de poze - vreo.... 70 as vrea eu, cu toate activitatile de peste zi, dar probabil o sa las pana-n 50 pana la final - si atunci o sa dau link sa le admirati. Sunt tinere, frumoase si au niste costume stramte rau in care arata wow. Plus ca danseaza foarte... :D

Apoi, la final, m-am plimbat prin Bucuresti - spre casa pentru ca nu mai mergea metroul - vreo 40 de minute. Si ploua dar nu-i frig. Daca nu eram cu aparatul foto la vedere de care tineam ca de ochii din cap, mi-ar fi placut plimbarea mea nocturna prin orasul gri inchis si pustiu.

So... that was my day si ma speriasem ca o sa fie aiurea, dar m-a plimbat Andreea printr-o mie de locuri. Can't wait to write about …