Posts

Showing posts from October 14, 2007

The Passenger - Iggy Pop

Fraze neterminate

Am tot citit si auzit chestii melancolice, moi, ca desteptarea dintr-un somn lung si cald. Toamna asta care e un sentiment dincolo de a fi bruma si frunze si pete de rugina, i-a cuprins pe toti... aproape. Si am auzit ca la Brasov ninge. Si-am zambit si m-am intristat pentru ca ninsoarea e ca o prelungire a toamnei-sentiment. Si-as vrea sa cada albi, din cerul gri, mii de fulgi. Si-as vrea sa planga cerul cu inocenta si caldura. C-asa-i de calda zapada si-asa de cuminte. Poate de-asta mi-e drag uneori Fleoshc, cand in serile reci vine si ma atinge pe cap sa-mi intorc privirea sa-l vad asteptand intrebator daca poate sa se bage sub plapuma. Si ii fac loc si se aseaza cuminte. Doar capul si-l tine afara pe umarul meu, sau pe mana mea si parca ofteaza usor de vreo cateva ori, asa cum uneori te trece un fior cand langa tine e cineva drag.
Parca oamenii sunt mai aproape, mai calzi. Cuvintele sunt mai estompate si mai perene. Sufletul e mai viu si vibreaza intr-un mod ciudat. Se nasc idei, s…

Jefferson Airplane - Somebody to love

Si asta pentru Cosmin caruia chiar i-a placut camasa :)) E faina melodia asta. Si oarecum asa... halucinanta.


Deviatii

Mi-am cumparat betisoare dintr-alea incandescente. De vanilie. Si mie nu-mi place vanilia. Am zambit frumos si m-am purtat bine. Am facut pe plac. Cu o don'soara care nu-mi trezeste astfel de sentimente. Am baut aproape o sticla de bere. Si mie nu-mi place berea. Mi-am uscat parul cu feonul. Si mie nu-mi place feonul. Las parul sa se usuce vraiste cum vrea el. Stilul asta de viata mi se pare prostitutie. Pe bune. Si-ar mai fi atatea de facut, mai ales ca sa impac vreo cateva persoane. Si eu care credeam ca o sa vina ziua cand "yes, mom, I grew up" si o sa fie simplu sa fii fals... Si nu e. Nici macar pentru cine ti-e drag si pentru cine merita.
Eh, na. Ca nu-i chiar tragedie. Din cand in cand trebuie sa-mi amintesc de ce am incetat sa ma mai gandesc la cine ce si de ce zice si sa mai imi pese, atunci cand vad ca-i doare pentru ca nu inteleg si cred ca ei stiu calea dreapta. Uite de-asta!
I am back. For good cum cantau mai demult cei de la Take That, despre care am citit zi…