Posts

Showing posts from February 10, 2007

Big Brother!

Nu! Nu BB emisiunea, ci BB intr-un sens gen "1984" a lui George Orwell. Cica materia cenusie a unor oameni cu multa materie cenusie activa (adica cercetatori) a scos la lumina o idee -pare-se si un prototip deja-: un aparat care sa-ti citeasca intentiile (bine ca nu chiar gandurile). Desi mi se pare idioata ideea (dar nu ma mira si e ciudat ca se materializeaza de abia acum... desi...) vor sa o puna in practica. Doar in cazurile grave care ridica semne de intrebare la tribunal. Yeah, right! Si marmota... Urmeaza sa ne implementeze la toti cipuri! Jesus!

Sa traversam in liniste! Legi stupide

Deci... eu, daca se intampla sa mi se descarce MP3 Player-ul sau din motive ciudate (cum mi s-a intamplat luni parca) sa nu mearga, imi vine sa nu mai ies din casa. Trebuie sa am lumea mea de sunete cu mine, oriunde, oricand... chiar si cand traversez strada. De ce spun asta? Pentru ca mi se pare putin absurd o noua lege care se vrea a fi aprobata (yeah, right!) in New York. Interzicerea folosirii iPod-urilor, Mp3 Player-elor si a oricarui alt dispozitiv atunci cand traversezi. I mean... WTF?! Se pare ca unul dintre motivele pentru care accidentele auto (masina-pieton) ar fi crescut este fapul ca oamenii ar merge cu castile pe urechi pe strada! Uf! Si chiar imi placea New York-ul... Pacat...

Sex Fast Food

Toata lumea vorbeste despre relatii de o noapte, despre cine cu cine si-o mai pune si cu cine vrea sa si-o traga . Blogg-urile sunt pline de asa ceva, cum spunea si Eddie . Avem un scop, o speranta, o dorinta care se rezolva prin si cu sex. Cat mai mult, cu oricine, oricand, oriunde... Vorbeam azi cu un prieten despre relatii si chestii dintr-astea fast-food si a zis o fraza faina (pe care la randul lui o stia de la o prietena) prin care exemplifica si insumeaza toata fuga asta dupa rezolvarea piramidei trebuintelor a lui Maslow, spre exemplu, prin "extirparea" unei trebuinte carnale si fiziologice primare... Suna cam asa: " Oare de ce alearga cainii dupa masini daca nu vor sa le conduca?"