Posts

Showing posts from November 8, 2009

Am aflat de ce merg fetele cate doua la toaleta

Azi, singura fata dintr-un grup restrans - iesire la suc de sfintii astia doi - Vreau sa merg la toaleta. Cu cine sa merg, ca doar eram singura fata? Imi fac curaj, strang din dinti si merg singura. Wow! Ce realizare!!! Glumeam :)

In schimb, am aflat de ce merg fetele cate doua. Ca sa vorbeasca intre ele. La barbati e mai simplu, pentru ca ne povesteste unul dintre tipi, dupa ce a fost la toaleta, ca un alt individ vorbea de zor si tot felicita pe cineva. Respectivul facea pishu si vorbea cu putza :D (ce gingas e cuvantul asta. se incadreaza in seria gandacel, pisicuta si lopatica in nisip) La barbati, astfel, e simplu sa mearga cate unul. Ca se pot uita la cel cu care vorbesc. Fetele n-au cum. Asa ca merg cate doua, ca sa vorbeasca intre ele. Mistery solved.

Acum trebuie sa aflu De ce nu castiga ghicitoarele la 6 din 49? (pentru ca si asa e duminica si e tragere azi), De ce morcovii sunt mai portocalii decit portocalele? si De ce Tarzan nu are barba? (dar la asta o sa afle raspunsul Be…