Posts

Showing posts from September 26, 2007

Kinder cu surprize

Mi-am cumparat un ou Kinder si stau, ma uit la el si nu imi vine sa-l incep pentru ca dupa ce vad ce surpriza am inauntru o sa i se duca tot farmecul si mi-e ca o sa incep sa imi cumpar cate unul zilnic. Faza asta imi aminteste de cand au aparut, acum incredibil de multi ani, cornurile cu ciocolata. Star sau cum se numeau primele. In fine. Au aparut si bineinteles ca mama mi-a cumparat unul si am mancat jumatate din el pentru ca eram sigura - nu ca ar fi fost super bun, dar pentru ca era ceva altfel - ca e cea mai ciudata chestie pe care o sa o mananc vreodata. Jesus ce copil prostutz am putut sa fiu atunci... Dar era fain.

Strugurii s-au copt in lipsa ei

Image
Uite ce o sa aiba loc maine in Greenhours la ora 19:00. Zully Mustafa o sa isi lanseze volumul "Strugurii s-au copt in lipsa ei". In plus, are loc deschiderea oficiala a revistei online DreamTeam, un grupaj al catorva bloggeri de pe weblog.ro. Mi-am zis ca o sa ajung si eu... daca reusesc sa scap in timp util de la serviciu - ma cam indoiesc, dar fie -. Zice-se ca evenimentul o sa cuprinda si o demonstratie de street dance din partea scolii de dans StreetBeat din Bucuresti. Daca va intrebati cine e Zully Mustafa, aruncati o privire la ea pe blog.

...

Ce face lumea la ora asta in Bucuresti? In principiu doarme. Ce face... eu? Eu se trezeste si nu poate sa adoarma... iar si iar. In Spania, noapte de noapte, in jurul orei 5 ma trezeam, ma uitam la ceas si adormeam la loc. Pare-se ca incepe sa se repete... mai putin partea cu "adormeam la loc"... "Buna dimineata!" si, in curand, sper "Noapte buna!"

Ducu Bertzi - Pe cine si pe cate carari

Dupa cum spunea eusicumine intr-un comment la post-ul anterior, sa ascultam... PS: Desi Dans e mai faina dar n-am gasit-o pe YouTube