Posts

Showing posts from March 21, 2010

Alanis Morissette - Hand In My Pocket

Alanis Morissette - Hand In My Pocket

Mirobolant

Poate mi se pare, dar pana la urma realul nostru se formeaza din ceea ce ni se pare. Proba adevarului? Rareori. Si daca tot mi se pare... uite ce si cum mi se pare.

Am impresia ca avem mai multe cuvinte care descriu lucruri pozitive, bune, wow-ul din jur. Mirobolant, extraordinar, magnific, extraordinar, minunat, splendid, exceptional.
Cele negative sunt mai putine si din lipsa lor am inceput sa folosim cuvintele cu sens initial, de baza si primar pozitiv pentru a descrie evenimente negative. Nu se mai inventeaza cuvinte cu sens negativ, ci le pervertim pe celelalte.

Mi se pare ca linistea e bulversant de sincera si reala, dar pentru a ne incadra in peisaj trebuie sa facem zgomot. Totusi, in clipele de liniste reusim uneori sa redevenim noi. E ca si cum ti-ai simti pulsul si stii ca-i al tau.

Mi se pare ca oamenii reusesc in moduri de neinteles, uneori, sa-si gaseasca un drum al lor de la care nu se abat orice s-ar intampla in jurul lor. Si-mi place asta. Imi plac oamenii astia care merg …