Posts

Showing posts from May 22, 2007

Copiii scriu lucruri traznite :))

REPRODUCEREA -> Compunerea unui baiat de 9 ani despre Reproducere <-

Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind.

In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.

Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede. Noua fiinta creste in …

Si imi vars amarul...

Daca mai poti sa intelegi oamenii astia. "Oamenii astia" fiind in unele situatii je.
Am si eu o stare faina si ma apuc sa zic chestii in stanga si in dreapta si reusesc sa-mi dau cu stangul in dreptul.
De ce mizez oare pe faptul ca toti oamenii imi inteleg gandirea alambicata sau ca ghicesc oarecum ideea de gluma si "no harm"?

Mi-am varsat si eu amarul... mult zis varsat amarul pt ca era o chestie fara niciun sens, harmless si pur si simplu, din care, m-a atentionat o colega uimita, se poate face mare tam-tam.

Ok. I love being evil. Dar de data asta nu am fost evil. Am legat niste cuvinte intr-o fraza. Si cam atat.

1. Cum e sa stai la serviciu si sa-ti vina sa te ascunzi sub birou?
2. Cum e sa ai o mie de ganduri si sa taci pentru ca lumea interpreteaza?
3. Cum e sa te simti bine si sa vina cineva sa-ti omoare brusc starea de bine dintr-un motiv oarecum absurd?

Raspunsuri:

1. nu te ascunde sub birou pt ca te impiedici in multele fire si cabluri
2. taci. vorbeste singur. mai …

Pentru fumatori

Image
Voila o geaca pt fumatori :). Cum functioneaza? Iti aprinzi o tigara. Incepi sa fumezi. La inceput "plamanii" sunt curati. In schimb, de fiecare data cand exhalezi fumul, pentru a-i proteja pe cei din jurul tau, o faci intr-un orificiu special care se afla in guler. Fumul se duce direct la plamani, care la inceput "prind viata" - apar venele -, dupa care, plamanii incep sa se coloreze, gri/verzui murdar/cafeniu.
Numai ca-i simplu sa te "insanatosesti rapid" - speli geaca :)

Melancolizare cu marar...

M-am melancolizat....:D Da, da, stiu ca nu exista cuvantul. Exista in schimb starea. Imi vine sa ma iau si sa merg, asa... aiurea. Fara scop, fara sens, fara tinta. Sa simt asa, asfaltul aproape, sub talpi cum se formeaza din intuneric. Si sa fie o sumedenie de stele amagitoare, care poate nici macar nu mai exista decat pentru limitarea noastra.
De la ce mi se trage melancolizarea asta? De la marar. Na ca parca am stricat tot farmecul, dar pe bune ca mi se trage de la marar. Verdeatza aia mica, subtzire si... verde poarta in ea atatea idei si amintiri si imagini si lucruri si oameni care-au fost si care nu mai sunt. De-as putea sa dau timpul inapoi, stiu unde as merge... Din pacate, insa, nu mai pot merge acolo decat inchizand ochii si mestecand marar.
Nu-i asa ca unele lucruri de-a dreptul sublime suna asa... fleoshc?! "mestecand marar"... Stiu eu ce spun. Si nu doar eu.
Vreau ceva... multe stele cazatoare...si placinta cu muuult marar. Si, uneori, din cand in cand, ma mai vre…