Posts

Showing posts from April 15, 2008

Costel a la tava cu Busuioc

Extaz mare la noi in redactie acum vreo 15 min. Costel Busuioc aka Pavarotti din Carpati venise in vizita la ziarul vecin si ne-a trecut pragul. A inceput sa pupe pe toata lumea (se vede ca a stat in Spania, numai eu stiu de cate sute de ori trebuia sa pup pe toooata lumea asta-vara). O colega a sarit la gatul lui ( o colega mai in varsta putin, careia ii place si zice-se ca l-a votat si ea). A facut poze cu unii, cu altii, de cantat n-a cantat si apoi a plecat. Nu am inteles niciodata extazul unora le vederea... idolilor - e mult spus - lor. Da, mai, si mie imi plac tot felul de artisti sau pur si simplu oameni care poate or fi facut una-alta, dar nu mi s-a intamplat sa ma comport asa. Nu ca ii condamn pe cei care se comporta astfel... dar mi se par a little bit ridicoli. Parerea mea.

Home, sweet home

Image
Ploua. Asa... cu amintiri si tot felul de idei. Ploua oarecum enervant, pentru ca asa cum stropii se infiltreaza prin crapaturile asfaltului, la fel ma ajunge si pe mine o lene si-o stare asa fara sens. Si ma inconjor intr-un glob straveziu de nepasare si calm si-mi torc incet visele, asa cum face Fleoshc cand il tii in brate. Mi-am luat casutza. Impropriu zis... ca-i apartament, nu casutza. Si-ar trebui, probabil, sa ma bucur tare rau (zice lumea) dar pana nu-mi iau eu mobila si nu ma mut acolo nu prea-mi vine nici un sentiment major. Mai ales ca am stat aici vreo patru ani. Si nu ma incanta nici apartmanetul, nici zona (e verde, dar nu-i aproape de mai nimic). Acum o sa stau frumusel in centru, intr-o casutza curatica si noua... zugravita ea in culori ce nu-mi fac cu ochiul, dar asta se poate schimba.
In fine... o sa-mi cumpar zeci de perne mici si o multime de vaze, pentru ca nu mai urasc florile, chiar daca mor prea repede si, evident, extrem de multe lumanari pe care sa-mi fie mil…