Posts

Showing posts from May 24, 2007

E-Cigarette

Image
Creata de Golden Dragon Group, tigara virtuala, se aprinde, scoate fum (un fel de vapori) si chiar are gust de tigara...fara a-ti intoxica plamanii cu toate elementele alea nocive si daunatoare si letale si... You've got the point. Pentru cei interesati, costa appx. 210 USD si o puteti cumpara din State. Mai multe detalii nu stiu, dar u can google it up! Eu as fi convinsa usor sa o cumpar numai cand vad satisfactia de pe figura individului asta din poza.

Traditii...

Image
In Bolivia au o traditie veche de cand lumea -Tinku- , conform careia oamenii din vreo 2 triburi (sate, in fine...) se aduna o data pe an pe la mijlocul distantei dintre cele doua localitati (mda... satre as zice eu...) se imbata si se bat. Femeile. Doar femeile. Ok, eu inteleg notiunea de "cat fight" dar, totusi, imaginile astea imi inspira gorilla fight mai degraba. In ultima vreme traditia aduna si vizitatori. Si se lasa si cu victime aka dead people. Jesus!

Zic ei...

Image

WHATEVER

*fara titlu*

Uneori e liniste si intuneric. Uneori e Pall Mall, uneori Lucky Strike. Uneori stiri la tv.... si, uneori, chestii dragutze pe youtube. Ce je m'en fisch-ista sunt acum... mi se ru-pe!!!