Posts

Showing posts from November 3, 2009

Barbatii e porci si femeile e curve (cuvant taiat) puicute

Image
So... A venit vremea noastra, a femeilor, ca nici gripa nu ne uita, draga de ea. Gripa porcina e facuta pentru femei, ele se imbolnavesc, pentru ca umbla cu porci. Ele si homosexualii. Poate si travestitii. Si Naomi.

Barbatii fac gripa aviara, pentru ca femeile sunt sensibile ca niste puicute. Ma lasi cu penibilitatile astea? Da, unele femei sunt precum puii de Avicola, altele gaini grase si bune de ciorba. Mai vezi si cate un paun, si cate o lebada. Dar, din pacate, cele mai multe sunt papagali.

Pana apare porcul si le taie aripile.

My fallen angel...

Image
Am pe desktop poza asta. De vreo jumatate de an. Si nu ma plictisesc de ea... sau de el. Sau de ei. Naiba stie. Acasa am imagini din spatiu. Din celalalt. Care se schimba zilnic. Mi s-ar face rau daca as avea aceeasi poza in fiecare zi. Ma rog, nu mi s-ar face rau, dar m-as plictisi. Sau poate am imbatranit si nu ma mai plictisesc asa usor. M-am plictisit de tot ce ma puteam plictisi si acum ma doare undeva. Desi e mai bine sa nu te doara niciunde, niciodata.

Dar poza asta, de mai jos, de pe desktop de la munca e faina. Seamana cu vremea de afara. De azi. Care te intristeaza si te lasa rece. Si la propriu, si la figurat. Mie-mi scoate cate un zambet, ma indreapta instinctiv spre YTube sa ascult la greu Lake of Tears, si ma trimite spre dispozitivul ala cu apa sa-mi mai fac un ceai. Al enspelea pe ziua de azi... sau mai mult. Mai des. Mai aromat. Mai colorat. Mai E-urat. Unii spun ca e deprimanta, altii ca inseamna nu stiu ce, psihologic vorbind, altii ca e frumoasa. Altii nu zic nimic…

Partly Cloudy

O idee foarte faina, realizata misto.