Posts

Showing posts from May 31, 2007

Patru roti

Si uite ca m-am hotarat sa-mi iau masina. Nu acum, prin vara, peste vreo 2 luni. Probabil renunt la concediu, pe care o sa il petrec in liniste acasa... Sau, imi iau masina mai tarziu. Sau, mai stii, pana la urma nu mai fac nimic, nici concediu, nici masina, nici... Dar, dc-mi iau masina nu o sa ma mai prinda nicio zi libera in Bucuresti!!! :)
In fine. Pentru ca nu sunt experta (of course, nici pe dinafara nu sunt) m-am gandit la:
1. masina mica
2. consum redus
3. pret redus

Aveam in gand Citroen C1 (poate C2), Peugeot 107/207 sau, o a treia varianta, mai slabuta dar mai ieftina, un Chevrolet Spark.
Astept opinii/pareri/idei... ce vreti voi.

Vise... Asteptari... Absolut

Vise... Cu totii avem vise si asteptari si sperante si... Intr-un fel sau altul am cazut de multe ori. Intr-un fel sau altul am pierdut iar si iar. Numai visele importante conteaza. Numai ceea ce vrei cu adevarat se intampla. Numai daca crezi si daca incerci iar si iar. De fiecare data cand am pierdut si am crezut ca am pierdut tot, sau macar ceva important, am pierdut de fapt niste mofturi, niste dorinte efemere... Ceva banal si comun. Daca ar fi sa adun am avut cateva vise in care am crezut cu adevarat. Si unul dintre ele m-a urmarit mereu si mereu si mereu. Si, in timp, chiar daca au fost momente cand am crezut ca renunt, am crezut mereu in el. Si dupa prea multi ani, intr-un moment de liniste mi-am dat seama ca l-am obtinut putin cate puti pana cand, l-am implinit complet. Si, acum (desi un vis dupa ce-l obtii trebuie sustinut, intretinut, mentinut in viata, depasit, desavarsit) ma gandesc ce vreau. Ce vis aparent ascuns m-a urmarit mereu? Ce-am urmarit eu? Pentru ce urmeaza sa l…

Switchfoot - This is your life