Posts

Showing posts from May 11, 2008

Cel mai prost om din lume?!

Un vietnamez a fost pacalit de un norvegian. Ultimul i-a zis primului ( cum suna asta :)) ) ca a inventat o solutie in care, daca tii banii la marinat peste noapte se inmultesc. Vietnamezul l-a crezut ( nu stiu cu ce l-o fi convins ) si i-a dat 24.000 de euro. Bineinteles ca norvegianul nu i-a pus la marinat ci i-a luat si dus a fost. Cum, vere, sa crezi asa ceva?!

Mortii au culoarea cafelei si miros a amoniac

Ecologia a ajuns si pe taramuri mai putin vii. In viitorul apropiat, rudele indurerate vor avea optiunea de a-si dizolva mortii. Cum? Pai, de obicei, cadavrele folosite pentru teste (mai ales de studentii la medicina) sunt dizolvate in hidroxid de sodiu atunci cand nu mai sunt bune. Solutia se cheama hidroliza alcalina. Ce se intampla? Substanta folosita e foarte coroziva si e incalzita la 300 de grade in conditii de presiune puternica. Astfel cadavrul este introdus intr-un cilindru din otel inoxidabil care actioneaza similar cu o oala sub presiune si e dizolvat. In urma procedeului rezulta un lichid de culoarea cafelei, care are consistenta motorinei si miroase a amoniac si un reziduu uscat. Rudele indurerate vor primi reziduul acela, intr-o urna. In schimb, lichidul poate fi aruncat la canalizare, pentru ca nu dauneaza mediului inconjurator. Cum naiba sa iti arunci mortii la canal? Jeeez!!! O fi ecologic dar mie mi se pare asa... nu stiu cum, imoral!

Vecini

In blocul in care m-am mutat ( ma rog, azi va fi prima zi acolo iar maine dupa ce-mi vor pune internet o sa pun si poze ) sunt foarte multi oameni in varsta. Si vreo cativa tineri ( studenti probabil ) care stau cu chirie. Ei si babele si mosii astia sunt culmea. Cum aud ( stau foooarte bine cu auzul la varsta lor ) ca esti pe acasa, cum hop si ei. Ca doar esti nou si trebuie sa vina in inspectie, sa-ti afle toata istoria si sa vada fiecare fir de praf si coltisor din casa ta. E o baba la acelasi etaj cu mine, care are un vag accent moldovenesc ( mi-a zis ca s-a nascut in Braila ). Ea are o fata de vreo 42 de ani si un baiat de 38. Le-a cumparat amandurora cate o garsoniera cand erau tineri. In fine. E suparata rau ca nu are nepoti. Fata-i casatorita. Baiatul nu. Si are o soacra rea fata, care i-a tot zis sa mai faca o facultate si apoi un master si nu a mai apucat sa faca copii. SI-s ocupati cu totii si o viziteaza rar. Putin mai incolo, la acelasi etaj, sta o alta femeie in varsta. G