Posts

Showing posts from August 4, 2009

Ai gasit ce cauti, doar ca e mult prea aproape ca sa vezi

Ca sa revenim la vise :)) Uite un vis fain pe care l-am avut tot in noaptea aia dusa rau [cu ce-am gresit, oare:(? ] in care l-am visat pe monsieur Becali.
Deci. Eram undeva pe un munte. Era noapte si cautam ceva. Habar u am ce, ideea e ca fugeam dupa un vis, o idee, o persoana... Cine stie?!

Si cum stateam eu acolo, cu teama pentru ca ar fi fost o stana prin zona (reminescenta de la primul vis, cu Becali LOL) a aparut un caine. Jeez, zic eu, pentru ca asa cum poate stim toti, cainii de la stana sunt incredibil de rai. Dar no problem. Cainele se apropie de mine, se culca, aproape, la picioarele mele, iar eu il iau de zgarda. Si asa fugim impreuna, coboram intr-o vale, apoi urcam iar, mergem printr-o padure, pe tot felul de carari si, la un moment dat, cand se mai... indiminetise (da, da, cuvant inventat care vine de la dimineata) ajungem intr-un fel de campie.

Acolo, cainele meu pleaca si ma lasa cu buza ufmlata. Si stau si ma gandesc ca acum sigur u o sa mai gasesc acel ceva pe care-l …

Mon amour, Jiji

Ştii cum îţi dai seama că ai o problemă? Dacă îl visezi pe Becali. Nu scriu despre el pentru că nu am treabă cu sportul şi nici politica nu mă pasionează în mod deosebit. Mi-e indiferent.
Şi... totuşi, acum două nopţi, am visat că aveam un iubit nou. Relaţie serioasă, se pare, pentru că ne mutam împreună. Eu mergeam la el.
Cine era? Nimeni altul decât Gigi Becali, care era... boxer :)) E în felul următor. Îmi mutam lucrurile în camera mea de la el de acasă. (măcar pentru asta e bărbatul ideal pentru ca a înţeles faptul că eu vreau camera mea şi numai a mea şi vreau să dorm singură în patul meu)
Era o cameră mare, faină, cu nişte ferestre care dădeau spre un fel de pădure. Şi vine mon Jiji şi-mi spune că e mare camera, micuţă eu şi dacă nu ar fi mai bine să o populăm. Nu, nu cu copii. Venise el cu ideea să-mi ia un animal ceva şi propusese chihuahua, pekinez sau bichon.
Becali ăsta din vis era simpăticuţ. Semăna cu cel real dar avea aşa un aer fain. Şi săruta bine. Şi părea mai tânăr sau …