Posts

Showing posts from March 26, 2010

Dolly Parton - Jolene

O melodie faina rau, auzita tot intr-un film :)), cantata ce-i drept de Sophie Ellie Bextor, dar mie-mi place mai mult varianta cantata de Dolly Parton. Dar vi le dau pe amandoua :)

Dolly PartonSophie Ellie Bextor

Owl City - Fireflies

Pe principiul "ziiii-miiii si mie o melodie nooooua!", numai ca sa scape de mine, Bogdan care sta, asa aproape biblic, în dreapta mea - glumă de doi bani, stiu, o sa zica el, dar la ce somn zace in mine bine ca o pot spune si pe asta - mi-a dat-o. Adica melodia de mai jos. Si e draguta, asa ca merita un loc pe blog.

Ai mai multe sanse să câştigi la loto decât să-l/o găseşti pe El/EA!

Image
Un studiu facut de nişte britanici ne îndeamnă să ne mulţumim cu orice ne apare în cale şi ni se pare în regulă. Să fim cu o femeie/bărbat pur şi simplu. Pentru că aşa e cel mai bine, mai simplu, mai sigur... 


În urma unor studii făcute folosind metoda prin care s-a determinat probabilitatea existenţei vieţii pe alte planete, s-a descoperit şi că şansele că ne găsim "jumătatea" sunt de una la 285.000, având chiar mai mari şanse să câştigăm la loto/bingo/loz în plic.


Aşa că, dragii mei, gata cu mofturile. Luaţi-vă numaidecât, faceţi copii şi jucaţi la loto. Acolo aveţi mai multe şanse de câştig.
Sau, varianta care-mi surâde mie, rămâneţi singuri, jucaţi la loto, câştigaţi pentru că şansele-s mai mari şi poate într-o bună zi, când dă norocul peste voi, găsiţi şi şansa aia de 1 la 285.000. Şi dacă o găsiţi, daţi-i drumul ca să-i zăpăciţi pe alţii şi să le încurcaţi planurile :D

Poets of the Fall si-au scos album nou

Sunt incredibili finlandezii astia de la Poets of the Fall, cu exceptia faptului ca au concerte multe prin aprilie la ei in tara si in Rusia. De altfel, la noi pentru ce ar veni, avand in vedere ca nu prea stie nimeni de ei?!
Eu ii savurez, totusi, asa... de la distanta, de pe YouTube.

Noul album se cheama Twilight Theater, iar "starul" acestuia e piesa Dreaming Wide Awake.
Sincer, pe mine nu ma impresioneaza prea mult. In schimb, am ales altele trei - albumul contine 10 melodii - pe care le arunc pe blog ca sa auda si urechile voastre ce-mi suna mie acum la maxim in casti :)

WAR


HEAL MY WOUNDS


DYING TO LIVE