Posts

Showing posts from July 5, 2007

Opreste-te, clipa! Esti atat de frumoasa!

"S-abat mustrări din altă vreme,[...]Şi vin pe nume să mă cheme" (O. Goga - Trecutul)

Azi ne-am atins suflarea, pasii grabiti, culoarea, mainile obosite si glasurile. Azi ne-am pierdut, dusi de vant, pe drum... Am ramas in urma, am cazut inaintea noastra. Am deschis porti, fara sa le atingem. Azi, vantul ne-a unit intr-un mod nefiresc si imperceptibil. Daca intr-adevar, dupa ce oamenii mor, tot ceea ce ramane din ei e informatia care "se pierde" undeva, in univers, azi, ne-am umplut plamanii cu atatea suflete care au fost. Ne-am revazut, fara sa ne dam seama. Ne-am lovit unii de altii. Ideile au dansat frenetic printre noi.

Ma gandeam, azi, cuprinsa de melancolie (o melancolie frumoasa, amestecata cu o tristete placuta) la oameni... Majoritatea oamenilor pe care-i admir, pe care-i indragesc incomensurabil si pe care-i respect, de la care am invatat si de la care cate as mai avea de invatat si de auzit, nu mai sunt printre noi. Si ma doare, uneori. Stau, cu intrebari …

Let's work on those muscles

Imi prezenta un amic, sexul ca "sport", intalnirile ca un hobby cu un scop si numai unul.

Intrebare:


A doua zi

Sunt interesante raspunsurile primite, mai ales reactiile primite pe messenger sau e-mail. De ce poll-ul asta (si alte cateva post-uri anterioare)? Pentru ca, in ultimele luni, oamenii din jurul meu au avut tendinta sa imi povesteasca mici nimicuri sau mari secrete din viata lor personala. Si am intalnit o oaza de idei si personalitati si preferinte. Pe de alta parte, e interesant modul in care reactioneaza oamenii la subiecte de genul asta: e socant, indignant, fara obraz, interesant s.a. Oricum, e de cercetat si de comentat. Ar putea sa fie o groaza de tipologii si personalitati.