Posts

Showing posts from July 29, 2010

Barbatii nu sunt porci!!

Cercetatorii aia care nu au ce face cu timpul au descoperit mai nou ca porcii, animalele alea cu rat si cu o carne super/extra/mega gustoasa au sentimente.

Astfel, declar cu putere ca foarte putini barbati sunt porci.Restul ar vrea ei sa fie numiti astfel. Sau, mai sunt asa, porci undercover. So, de acum inainte, daca iti spune cineva porc, draga creatura cu testosteron, bucura-te. E de bine.


Barbatii e porci si femeile e curve puicute

A little bit impressed

Doua lucruri... oameni ipostaze vazute acum vreo saptamana si un pic. Dar n-am avut timp si/sau chef sa le scriu.

Un paznic de la intrare de la Ringier - tinerel, pe la vreo 20 de ani - in jurul orei 00.30. Stateam la iesirea din curte, asteptand taxiul, iar el era langa cutiuta aia de 50/50 (centimetri) in care are... postul si cu o lanterna citea o carte. Carte dintr-aia cu coperte groase, veche. Asa ca la biblioteca pe vremea cand eram noi  - eu - mici.

Tot referitor la o lanterna si ar fi o idee buna pentru femeile care au gentile alea super huge care-s la moda acum - super yayks - in care tin toate minunatiile pamantului de care nu au nevoie dar le poarta aiurea dupa ele. Anyway, acestor domnisoare le recomand o metoda vazuta la un domn in metrou: nenea cu pricina avea un fel de... sa-i zicem servieta si cauta habar nu am ce. Dar, ca sa gaseasca mai repede a scos mai intai dintr-un buzunaras o lanterna mica, a aprins-o si a inceput sa caute prin servieta.