Posts

Showing posts from September 25, 2007

Derutante derutari

As avea chef sa revad Natural Born Killers pentru a nu stiu cata oara - nu l-am mai vazut de vreo 3 ani -. As avea chef sa merg prin parc sa adun frunze. Azi, dupa ce ca m-am trezit cu o ora mai tarziu si in 10 min am fugit pe usa am fost nevoita sa ma indepartez putin de la traseul obisnuit pentru ca in parc cadeau frunzele intr-o veselie. Si nu am putut sa ma pierd printre ele pentru ca ma grabeam. Uf! Viata asta! Parca-mi faceau in ciuda... Am fost buimaca jumatate din zi... si-am avut o sedinta luuunga si plictisitoare. Celelalte doua au fost as usual, scurte si la obiect... obiect care mie imi cam scapa (din cauza buimacelii). In fine... aproape a trecut si ziua de azi... Nici nu stiu daca-i bine sau nu. Mda... a fost o zi oarecum derutanta, din cauza frunzelor, in treacat din cauza unei persoane care nu ar trebui sa ma deruteze si pentru ca mi s-a facut pofta sa mananc ceva bun... Poate intr-o seara cand am timp sau poate ca nu. Mi-a zis cineva azi ca ii e mila de mine pentru ca…

Nu. Nu. Nu.

Multa lume stie si nu intelege cum uneori ma plictisesc uimitor de repede de chestii care nu sunt plictisitoare - in conceptia lor - si cum anumite lucruri care lor le par inutile/fara sens/plictisitoare reusesc sa-mi tina atentia treaza multa vreme. Acum, insa, pot sa spun ca am atins deja un record al plictiselii. In mai putin de 24 de ore m-am plictisit la culme de un individ care mi s-a parut oarecum interesant... vreo cateva ore. M-am plictisit, mi s-a luat, am o stare enervanta si cam atat. De fapt, probabil ca eu visez la alte lucruri pe care nu le pot defini... inca. Sau poate ca am uneori, cand nu e neaparat nevoie, sa caut motive si parti negative - care nu sunt neaparat negative - pentru ca mi-am propus ca nu are rost sa fac niciun compormis, oricat de mic ar fi el. Poate exagerez, poate vad prea mult gunoiul din ochii altuia si prea putin parul din ochiul mee - cum era un proverb - insa daca apare cea mai mica si uneori foarte vag perceptibila urma de indoiala sau "no…

O oarecare zi de luni. Azi

Image
Eh, voila ca a inceput o saptamana noua...si lunga - o sa dureze vreo 12 zile pe putin -.

Un doctor din Marea Britanie,Patrick Mallucci, a descoperit formula dupa care se calculeaza sanii perfecti. Trasezi o linie orizontala in dreptul sfarcurilor si trb sa ai 55% sub linie si 45% deasupra. Tipa din poza are sanii perfecti. (si acolo e o micutza greseala, ar trebui sa fie 55%, nu 50%)

Asta seara mi-am amintit niste chestii dragutze si am cunoscut un personaj, care a tot vorbit una-alta incat i-am conturat si o viata. Ca o fi asa sau nu, nu mai conteaza.

Pentru cateva momente m-am simtit oarecum ca in liceu si ma gandeam ce fain e sa te tina cineva de mana.Am avut tentatia si initiativa sa ma opresc si sa trec strada de prea multe ori in ultima vreme. Acum vreau sa... pic in plasa o perioada :))

Pe de alta parte, mi-am amintit niste lucruri pe care vreau sa le uit. Nu urate. Doar din trecut... un trecut oarecum apropiat.