Posts

Showing posts from July 21, 2009

Faceti cunostinta cu Azorel

Image
Nu-mi plac plantele pentru ca mi se par fara sens. Plantele de apartament. Azi scrisesem o tampenie despre faptul ca atunci cand sunt grav bolnave, plantele se sinucid. Isi inchid toate functiile si mor. Sau, daca boala e localizata intr-un singur loc, planta isi omoara bucatica aia bolnava ca sa un se extinda boala.
Si cu gandul la plante si la faptul ca muream de cald trec pe langa piata si... ce sa vad? Intr-un geam, langa florarie, o planta, singura intr-un ghiveci. Intru. Celelalte plante toate gramada, linistite, la racoare, nu aruncate aiurea pe geam.
Asa mila mi s-a facut de ea, la gandul ca poate decat sa suporte caldura mai bine se sinucide, si mi-am cumparat-o. E Azalee, e ca un tufis (numai ca o sa se umple de flori...) si, pentru ca e baiat,i-am pus numele Azorel. Am ajuns acasa, am dat drumul la ventilator si-am pus-o prin zona ca sa se racoreasca putin si cand am cautat info despre cum se ingrijeste am zis ca am salvat-o de la sinucidere, dar sigur o omor eu pentru ca mi …