Posts

Showing posts from February 22, 2009

De ce femeile nu ar fi trebuit să aibă drepturi egale cu ale bărbaţilor. NICIODATĂ!

Acum ceva timp femeile au primit drepturi egale cu ale bărbaţilor. Mare greşeală. Lumea a luat-o razna. Toate s-au întors pe dos. Din păcate, bărbaţii au luat o decizie şi trebuie să trăiască cu ea de acum încolo, fără cale de întoarcere. Şi-au făcut-o singuri şi trebuie să accepte asta şi să înghită în sec zi de zi. De ce? De data asta las misoginismul caracteristic deoparte.

Pentru că femeile, or fi ele mai slabe fizic şi, da, uneori şi de înger, dar în rest sunt mai şirete decât bărbaţii, mai atente la detalii, mai organizate, mai conştiincioase şi de o mie de ori mai rele. Astfel, în loc să se ajungă la o egalitate, femeile au început să conducă lumea îmbrăcate provocator şi oficial în acelaşi timp, machiate, cu pantofi cu toc şi coafuri atent aranjate.

Nu pentru că ar fi mai multe femei la conducere. Dar vai ce bine reuşesc să îi conducă pe cei care sunt. Femeile se răzbună, se adună în grupuri de câte două-trei, cinci şi inventează o mie de variante pentru un amănunt uneori insign…