Posts

Showing posts from October 17, 2011

Familie

Eu am ce am cu familia. Cei foarte apropiati stiu ca sunt fanatica. Si pentru mine sangele, care apa nu se face, e sfant. Si cand vine vorba despre mama, tata sau Bob merg pana dincolo de Dumnezeu.

Si ADN-ul e un element cheie. Nu pot sa pricep cum de o persoana sau mai multe, care nu sunt legate de tine astfel pot fi considerate familie. Ba mai mult, daca intr-o zi mi-as dori un copil, ma enerveaza ideea ca ADN-ul meu se amesteca_cu al altcuiva si voila, iese copilul. Da, e wicked rau, dar astea le stiati, altceva voiam sa zic.

Familia e un sentiment care poate sa existe in afara legaturilor de sange. Da, probabil toti stiti si simtiti. Ei bine, pentru mine e ceva nou. Simt chestia asta, nu o spun pentru ca asa e, asa trebuie sau la asta se ajunge. Pur si simplu. Sunt om normal si banal. Renunt la egoism (in proportie de 90% pentru ca eu sa renunt la egoism 100% inseamna kaput), ma comport uman si pe cat se poate de sensibil in mod natural si ma simt perfect in pielea mea in compani…

Huidu

Nu ma impresioneaza tragediile si accidentele. Vazute, auzite, citite. Nu imi sta in fire sa ma induiosez de nimic. Ca o fi bine sau nu, asta nu are sens sa intrebi pentru ca asa sunt eu.

Pe de alta parte, ma gandeam la Huidu - ca doar pot sa gandesc si fara sa simt :) - cat de stupida e viata asta. Sa iti dea totul si apoi, incet, incet, sa te lase fara. Si asta asa, in etape, destul de distantate, incat sa iti lase timp sa iti revii cat de cat, sa speri la mai bine, sa crezi ca raul a trecut si buf, inca ditamai pumnul te loveste direct in figura si-ti lasa o urma mare, forever.

Dar, unii adepti ai teoriei conspiratiei ar spune asa - totul a fost bine planificat, ca doar oricum se vorbea prea mult de Bilderberg. Asa ca am schimbat complet, fara sa sesizam, directia. Ba nici noul cod civil nu mai da bataie de cap - oricum era mai mult o fâsâială - .