Posts

Showing posts from October 10, 2007

Disturbed - Stupify &Thomas D. - Wish (Komm zu mir)

Pentru ca nu mai reuseste sa dea omu' de tine dar poate ti-ai pastrat obiceiul sa te furisezi la mine pe blog, uite niste melodii ca sa iti dai seama ca toamna isi face efectul. Ma scald in apele mele si-am inceput sa prind iar aripi, desi mi-e lene! Mai pe scurt. Ma simt bineeee!

Si inca una ca sa vezi ca nu ma plictisesc si-adun amintiri noi :)

The Doors - Alabama Song

1. pentru ca imi amintesti de liceu - adik de Doors
2. pentru ca sa nu uiti de... duel
3. pentru ca ma amuza melodia asta*Uite, Gabi, asta e melodia aia! M-am gandit o zi intreaga si am gasit-o!

Pentru A. M. - poate aici o sa "asculti"...

Vai ce leneeee mi-eeeee. Am fost harnicutza toata ziua (curatenie, cumparaturi, mancare, mutat, carat, aruncat) si acum stau asa bine in fata monitorului incat o sa ma doara cand ma dezlipesc de aici. Nu stiu de ce am impresia ca o sa ma port urat cu toata lumea, cum se mai intampla uneori, incat or sa regrete intr-un final ca m-au chemat in oras. Zgomot. Culori. Idei. Zambete. Fum. Si toamna se desfasoara undeva afara.

Ma gandeam ceva mai devreme la un om mort. Care se plimba totusi printre noi, isi face cumparaturile la Carrefour, spala haine, isi verifica uneori emailul, bea cate o sticla de bere, se trezeste la ore fixe, merge la serviciu, isi hraneste sotul, are probleme si o groaza de nevoi. Dar care a renuntat la orice, s-a blazat, s-a resemnat. Si ma gandeam cum era acum multi ani... Era viu. Nu doar din carne si oase, o adunatura de organe si anatomii, deghizate cu haine si parfumuri. Si poate sunt rea si poate nu-i bine. Dar tocmai decaderea asta m-a indemnat de cateva ori, a…

Roxette - Dangerous

Generatia noastra

O chestie dragutza pe care, probabil, o stiati, dar fara comment-urile mele :P

-Nascuti la inceputul anilor '80, vedem acum in anul 2006 cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au cumparat-o si realizam ca noi o sa platim pentru casele noastre in jur de 50 de ani.

- Suntem ultima generatie care a jucat “Ascunselea”, “Castel”, “Ratele si vanatorii”, “Tara, tara! Vrem ostasi”, “Prinsea”, “Sticluta cu otrava”, “Pac Pac”, “Hotii si vardistii”, ultimii care au strigat “Un doi trei la perete stai”, ultimii care au folosit telefoanele cu fise, primii care am vazut desene animate color, primii care am renuntat la casete audio si le-am inlocuit cu cd-uri. - Ce dor mi-e de-un “Tara, tara! Vrem ostasi” jucat cu colegii din clasele primare... cu care faceam apoi concurs de catarat in copaci. O data aveam auditie la pian si nu am vrut sa merg pentru ca era un copac in care inca nu reusisem sa ma urc si s-au rugat profii de mine sa ma dau jos (pt ca am reusit i…

Citizen Cope - Brother Lee

Asta era!!! :)