Posts

Showing posts from March 22, 2007

Timp ars

Image
Am citit o chestie la care-au ajuns dupa indelungi cercetari niste... cercetatori evident. Cica nu poti sa mergi inapoi in timp. Nope. Poate in viitor, cine stie, insa sorry babe, there's no turning back.
Timpul, aka cea de-a patra dimensiune, nu poate fi manipulat cum pot fi celelalte 3.
Si au zis-o asa, cu un umor putin stupid, american: " You cannot be your own grandfather" (in fine, sau ceva asemanator). Whatever... Eu m-as intoarce in timp (al meu) nu ca sa schimb ceva. Ca sa stau sa ma uit indelung la mine. Ce, voua nu vi se face uneori (mai rar sau mai des) dor de voi?
Mie mi-e asa dor cateodata... Acum nu, ca sunt prinsa intr-un prezent care se tot desfasoara pe o mie de planuri si pe care-ncerc sa-l leg asa... ca pe un buchet de flori de camp. De ce de camp? Evident, pt ca-s multicolore si se potrivesc de minune intr-un buchet aparent fara a avea legatura una cu alta.
Anyway, daca vreti sa vedeti intr-un limbaj mai explicativ cum si de ce nu o sa cumparati de la …

Insemnari. Joi. Cateva ore si e vineri. So what?!

3.Peste vreo saptamana ma mut. Din dormitor in sufragerie (mais oui, camera de trecere). Nu-i bai. O sa fiu mai aproape de bucatarie. Si mai departe de baie. Si mai aproape de usa de la intrare sa ies afara din cativa pasi, la orice ora, pe orice vreme... sa-mi cumpar tigari, prajituri, paine sau sa ma plimb aiurea pe strazi. O sa-mi parasesc colivia si intimitatea pentru un spatiu deschis. Natura... cu pereti si iesire in balcon. Poate o sa fumez mai mult. Usa de la balcon e mai mare. Are vreun sens?

2.Ce cool e cand ploua. Desi e de-a dreptul cliseu sa zici ploua-Bacovia, e de-a dreptul misto sa te asocieze oamenii cu ploaia, cu un fenomen, cu o senzatie, cu o chestie care-ti sta pe creier si te inchide in casa si in tine si te-ndeamna la statul in pat cu privirea la un film care poate-ti place sau nu.

1. Rosu. A dat buzna peste tot. In jurul meu oamenii poarta rosu: bluze rosii, tricouri rosii, unghii rosii, pantofi rosii, umbrele rosii... Si eu m-am intoxicat cu rosu. Bluze rosii, t…