Posts

Showing posts from April 14, 2010

I'm having a new baby :)

Image
I'm about to welcome into my world a new someone. It's small, but not very small, it's smart, quite smart and, well, it's black. Probabil wow-ul asta pe care il simt eu putin acum si-o sa-l simt si mai si maine/poimaine cand il tin in mana, il simt parintii atunci cand au un copil nou. Sau, ma rog, doar copil, fara nou, ca suna cam creepy. Il cheama Nikon D3000 :) si il puteti admira aici . PS: Oare cu ce aparate li se fac poze aparatelor foto? Cu unele la fel, mai bune sau mai naspa?

Luke Bryant - Rain is a good Thing

Mr Perfect is half full and with a lot of ice

I know a guy who is extremely hot, tastes soooo good,  has a lot of chemistry, is a model for popular magazines, is a special guest at every party and could really make you feel hot and horny. His name is Jack Daniels   N-am zis-o eu si nu era chiar asa. Am mai completat pe ici pe colo, pentru ca mi s-a parut cool and sad in a way

OMFG! It's alive!!!

Image
So, emisiunea asta - Pe muchie de cutit - mi se pare o versiune tv si "pe viu" a Photoshopului. Really. Vezi imaginea atasata. Come on! e aceeasi persoana? Really? Bine, poate or mai fi fost si altele care s-au schimbat tot asa de radical, dar eu pe asta am observat-o pentru ca mi-a aratat-o Alinutza. OMFG! am zis si inca imi rasuna in minte literele astea patru, care de fapt inseamna Oana, Mai Faci Galagie? So... eu ma intreb asa, daca nu au oameii astia probleme psihice apoi. Really, adica brusc te vezi altcineva si esti putin debusolat si wtf?! (adica Was That Fake - imaginea din oglinda). Alinutza zice ca daca ar fi fost schimbarea invers ar fi avut reactzii mai naspa si tind sa o cred. Dar, pana la urma, cum ar fi sa existe si o emisiune in care bunaciuni si aratosi sa fie transformati in oameni urati, batrani, fara dinti, cu nasul mare si mai stiu eu ce? E si un video AICI . Tare faza aia "Ne-ai transfigurat pe toti!" :)) si wow, cum ii zic toti "

Now that's wrong

Stii senzatia aia pe care ti-o dau unii oameni, ca esti vinovat? Nu ca ai fi facut ceva, dar asa vinovat pentru niste lucruri nevinovate si stai si te gandesti ca ai face niste lucruri simple, banale, absolut normale dar e ca si cum, atunci cand ai vrea sa le faci iti rasuna in urechi vocea "that's bad, I see a lot of guilt in your ideas, don't do it!". Temerile celor din jur ti se infig cumva in constiinta si constiinta iti pune piedici. E aiurea ca reusesti sa te rupi de o groaza de chestii, dar nu de constiinta, cu toate ca uneori e un fel de enemy, nu the good guy who keeps you from doing wrong. Am adoptat distanta, desi mi-ar fi placut sa fiu aproape, numai ca sa nu  simt ca gresesc cumva.  Sau am adoptat distanta pentru ca alti oameni sunt distanti... nu stiu cum si de ce. Poate asa vor ei sa fie. Tu stii?