Mi-e foameeee!
Unii mananca orice. Oricine poate fi un bucatar bun. Astea 2 propozitii sunt cat se poate de adevarate daca iei in considerare ce citesti mai jos. Balut – Filipine, Cambodgia Filipinezii si cambodgienii prefera ouale de rata bine facute. Si asta nu inseamna ca le gatesc timp indelungat, ci le fierb dupa ce au fost clocite si puiul din interior are deja pene si cioc. Conform celor care s-au delectat cu acest fel de mancare pe nume Balut, puiul pregatit astfel este crocant si foarte gustos. Escamoles – Mexic Daca te afli intr-un restaurant din Mexic si bucatarul iti aduce o farfurie plina cu viermi si oua de insecte, nu are rost sa faci scandal. Escamoles e un preparat foarte scump, ce are drept ingrediente principale oua de furnica. Gatite in cuptor cu sos picant se transforma intr-un cocktail de arome delicioase. Casu Marzu – Italia Pentru cei care prefera branzeturile rafinate, italie nii din Sardinia au inventat un cas putin mai... special. Facut din cel mai proaspat lapte de bi...