Posts

Showing posts from March 30, 2010

Even the losers

License to live

Eu zic asa... ca inainte sa primeasca viata - aka corp - sufletele ar trebui sa dea un fel de licenta, master, doctorat. Si alea care pica sa dea pana o iau.
Sau, poate chiar e asa. Dau un examen.Si in functie de nota obtinuta, sunt aruncate intr-un anumit corp, in sanul unei anumite familii, au o anumita personalitate, trasaturi fizice si, mai ales, anumite capacitati intelectuale. Ulterior, alea care s-au prezentat obosite, plictisite, nepregatite la examen, pot sa-si mareasca nota in timpul vietii. Adica sa-si imbunatateasca o parte dintre caracteristicile primite la nastere.
Si Creatorul sau... "Aruncatorul de suflete" ar fi un fel de... decan or something.
Sau, poate fiecare suflet da examen pentru o anumita chestie. Sa fie femeie, barbat, alb, negru, asiatic, blond, cu ochi verzi, brunet, inalt, gras, predispus spre muzica, literatura sau matematica. Si asa, fiecare are de la inceputul drumului traseul stabilit. Pe parcurs, insa, poti sa iei ce ruta vrei tu, cu conditi…

Truth lies in words

An intellectual is a person who has discovered something more interesting than sex. (Aldous Huxley)

Sa inteleg ca si deja unii erau saturati deja pana in gat presa tip boulevard, ca sa ma exprim - nu se stie de ce - dragut?!