Posts

Showing posts from February 20, 2007

Somn usor/Vise placute/Purecii sa te sarute...

Mda... De vreo 2 saptamani tot vreau sa-mi rezerv o zi (noapte) in care sa ma bucur de somn. Nu am pretentia sa ma culc la 10... nici la 11 insa am zis ca un 12 ar fi rezonabil... Dupa incercari esuate din cauza: discutiilor online, telefonice, live, party-urilor, filmelor, cartilor sau pur si simplu imposibilitatii de a adormi, am zis "Ok, macar sa fie 01". Si-apoi... am zis "02 e o ora rezonabila..." De vreo cateva zile insa incep sa cred ca ar fi o adevarata binecuvantare ca atunci cand e ora 2 sa fiu in pat si sa dorm (chiar si sa sforai!). Ei bine, cred ca am o problema cu somnul. Bine, nu o problema grava, in sensul ca nu resimt nicio oboseala (inca!)... Viata e frumoasa si de ce sa o petreci dormind? Dar chiar mi-e dor uneori sa dorm si sa dorm... si sa dorm. In curand poate o sa intreb: "Ce o fi aia... sa dormi? Ah, cand iti inchizi ochii si..." Singura chestie de care-mi pare rau e faptul ca daca dorm mai putin visez mai putin. Poate din cauza ast

Miss Dewey

Nu stiu daca ati vazut motorul asta de cautare pana acum... dar e funny pentru atunci cand aveti cateva momente sa pierdeti vremea. O domnisorica nici prea-prea nici foarte-foarte te-ajuta sa cauti pe net diverse chestii (un fel de google). Si daca-o lasi sa astepte se cam bosumfla si-ti atrage atentia, daca incepi sa cauti cuvinte precum sex, porn si altele asemenea ori iti zice vreo doua ori iti da apa la moara pe tema de search. E funny. Uite aici .

The Holiday

Dupa o zi destul de aiurea (cel putin de dimineata cand am ramas in 41 vreo 20 de minute si-apoi am facut o plimbare pe jos spre serviciu) am vazut un film... The Holiday. Am zis ca-i soft and easy... girlie movie. Si... well, chiar mi-a placut filmul asta. Spuneam intr-un post precedent ca nu imi place sa revad filmele decat dupa ce le-am uitat putin. Ei bine, pe asta l-as revedea si maine. Si nu-i o capodopera doar ca uneori imi las "my human side take over" :). I should do that more often! Chiar e un film sweet and sad and happy and... full of feeling! Merita sa-i aruncati o privire... zic eu (pana nu ma razgandesc si devin iar serious and mean). Uite descrierea aici, pe imdb .