Posts

Showing posts from December 25, 2007

Si poate fi chiar frig. Atunci chiar a inceput sa ninga.

Poate nu au timp (sau au alt timp, nu mai au acel timp), poate sunt prea obositi, poate sunt prea tristi, poate sunt prea ignoranti, poate sunt altfel, poate au alte idei, poate nu mai simt, poate vor altceva, poate nu mai cred (sau cred in altceva...). Oamenii.
Ma tot gandeam ca live sau online toata lumea (aproape) e ceva de genul Fuck Christmas. Well, incepusem sa ma simt ca o pernitza de ace. De fapt visele mele frumoase parca se transformasera asa... aiurea. Partea faina e ca visele frumoase nu pot fi niciodata pernite de ace si nici macar spulberate in vreun fel, tocmai pentru ca sunt vise si n-au materie ca sa le doara. Doar daca nu crezi indeajuns de mult in ele si le transpui aiurea in lucruri si oameni care nu merita, ajungi sa renunti la ele, nu sa se evapore de capul lor.
Pana la urma, nu mai gasesc nici macar bucatele din ceea ce mi-am dat seama ca imi place la ideea de Craciun si alte sarbatori similare. Dar ideea in sine, formata din lucruri marunte si interioare si atemp…