Posts

Showing posts from September 23, 2007

The Doors - People are strange

Virtual

Categorii. Pareri. Idei. Grupuri. Orice si oricine face parte dintr-o anumita oranduire. Oare? Sunt lucruri care nu pot fi clasificate, lucruri care nu pot fi spuse, lucruri care... Ma intrebam ce faci tu acum in timp ce citesti ce-am scris eu aici. Probabil ti-ai aprins o tigara, sau poate nu fumezi. Bei cola, apa minerala sau bere. La tine in camera e semi intuneric, asculti o melodie stupida sau e liniste. Si poate nu ai geamul deschis. E frig. Poate mai aproape de atat nu o sa ajungem niciodata. Internetul te leaga de oricine, oriunde, oricand si te indeparteaza, totusi, de atat de multe lucruri. Ce fac eu acum? Ascult Bob Dylan, tocmai mi-am stins tigara, beau sprite si e intuneric. E cald si miroase a scortisoara. De fapt nu. Asta faceam atunci-acum cand scriu-scriam cuvintele astea. Cand citesti tu e posibil sa dorm sau sa merg pe strada, sa fiu la metrou sau la serviciu. Poate mananc sau, poate, mai stii... nici nu mai exist.

Parazitii - Skitu' lu' Ion

Frunze... aiurea

Image
Si-am fost in Cismigiu azi... Si, apoi, am mancat si papanasi, finally, dupa atata timp. Si e toamna peste tot. Toamna ce-ti intra in plamani si ti se lipeste de palme si care ti se joaca in priviri. Si-s copii cu chitara, si batrani care asteapta, pe banci, amintirile, si cupluri care se plimba fara vreun orizont. Libertate! E toamna si orasul incepe sa se schimbe la culoare, la sentiment... Aiurea... printre alei, sub copaci, departe, aici. Eu.

Cladiri pierdute, uitate de timp... Poate lipseste ceva. Poate eu, poate tu, poate candva. Azi m-am gandit si am discutat cu... specialisti. O sa pun piciorul in prag, baniivarsati aiurea in banca si VREAU CASA MEA! Casa mea unde sa pot lipi frunze pe pereti, unde toamna sa se simta la ea acasa. Unde sa fiu eu si unde sa nu ma doara ziua de maine, sau prezentul. Unde muzica sa fie a mea si lumanarile ale mele... Si visele la fel.