Posts

Showing posts from January 16, 2008

I write. In blood

Image
Vrei sa fii super personal si sa-ti pui de-a dreptul sufletul pe hartie? Well, acum ai cu ce. O penitza (stilou) ingenioasa, faina, dementa si ideala pentru cei care viseaza la viatza vesnica si o eventuala clonare peste ani si ani de la... o litera de sange.
Inventat de Bob Partington si poarta numele cum altfel decat Blood Pen.
Pentru alte detalii and stuff - adik un filmuletz in care vezi cum un nene isi ia sange si scrie - , da un click AICI, ca nu dai de la tine!

Parazitii - Slalom printre cretini

*ca tot se potriveste cu post-ul anterior

Pe pe pe ... M-ai lasat fara cuvinte

" Dragoste la prima vedere, vorba veche de mii de ani
Dragoste ce li se intampla celor mici si celor mari.
Dragoste la prima vedere, dragoste ce n-o poti uita
Cat mister si cat magie se ascund in privirea ta."

Cine-a zis asta? Sau, mai bine spus, cine o canta. Cine stie? Sper ca nimeni pentru ca ar fi jalnic sa stiu ca-i cineva care asculta Pepe si citeste la mine pe blog. Mai ales in acelasi timp.

Anyway. In seara asta eram la Romana, iesisem de la metrou si ma suna mama. Ma opresc, aprind o tigara si vb cu ea la telefon. Cand pe langa mine trece... cine oare? Pepe fredonand ceva :)). Imi arunca niste priviri, pe mine ma bufneste rasul. A mers pana la un magazin sa ia nu stiu ce si in 5 minute (da, am vb muuult cu mama) se intoarce. Se uita iar la mine si-mi face cu ochiul. Atunci chiar m-a bufnit rasul si am luat-o la pas spre statia de autobuz. Piatza Romana poate sa fie periculoasa uneori. S i lipsita de stil, gust si creier. Insa foarte shin…